Lady Gaga a jej mužské alterego menom Jo Calderone!

1
1709

Lady Gaga: Paparazzi fotoJo Calderone, tak sa volá umeleckým menom model, ktorý nafotil fotografie pre japonské vydanie magazínu Vogue pre pánov. Meno Lady Gaga by ste pod fotografiami hľadali márne. Je to Lady Gaga, autorka a interpretka mnohých hitov, hviezda, ktorá šokuje a fascinuje, aj keď občas aj znechucuje. Len nedávno o nej svet tvrdil, že je hermafrodit a v nohavičkách ukrýva penis, a dnes si trochu uťahuje z toho, čo môže ešte byť pravda. Lady Gaga je, povedzme to priamo, škaredá a krásna zároveň. Priepasť medzi škaredou a krásnou robí makeup a šialený štýl. Bez makeupu nejde o krásnu ženu a tak trochu dokazuje, že dobrý marketing, dobrý makeup a dobrá reklama dokážu veľa. Ale čo na tom. Bez makeupu sa môže meniť na Calderoneho. Toto alter-ego ešte neskončilo, pretože o ňom budeme ešte počuť.

Mužské rysy tváre jej tentoraz umožnili nafotiť také fotografie, ktoré len málokomu prišli ako fotografie ženy. V parochni a bielej košeli fotené fotografom Nickom Knightom. Veď pozrite sa sami. Foto: Daily Mail

Lady gaga like MAN
Lady gaga like MAN
Lady gaga like MAN

Aktualizácia: Dovoľujeme si 6. augusta pripraviť malú aktualizáciu k staršiemu článku. Keď sa pripravil tento článok:  svetovými médiami obletela správa o tom, že Lady Gaga (žena, ktorá sa narodila ako žena, a je ženou, a vždy bude) sa skúsila „prestajlovať“, obliecť a odlíčiť, aby vyzerala ako muž, čo sa aj podarilo. Spravila to aj preto, že chcela skúsiť ako bude výsledok vyzerať a tiež preto, pretože to je skrátka skvelý marketing. Lady Gaga nie je v skutočnosti muž. Mrzí náš, že to niekto takto pochopil a s uvedením zdroja (zaujimavosti.net) píše, že „Lady Gaga je predsa muž“, dokonca na jednom podivnom fóre sa objavila téma, či ešte stále majú radi Lady Gaga, aj keď zistili že je to v skutočnosti muž. A ďalší názor, ktorý nás dostal je ten, ktorý útočí na Zaujimavosti.net, vraj Lady Gaga nenávidíme a v každom článku ju potápame. Milému návštevníkovi odkazujeme, aby lepšie čítal a sledoval všetky médiá a názory normálnych ľudí, nie výhradne fanúšikov Lady Gaga.  To, že sme my dali titulku ešte s výkričníkom musel každý po prečítaní článku pochopiť ako paródiu na všetky titulky podobné Novému Času, českému Blesku, a zámerne prehnaný názov, ktorý predbieha skutočnosť, tiež nebol pravdou. Ak niekto číta len titulok, za to naozaj nemôžeme. Zmeníme teda titulok z Lady Gaga je muž Jo Calderone, na aktuálnu. Ďakujeme za pozornosť.

Comments are closed.