Kráľovná popu Madonna pripravuje nový album

0
1379

Workoholička Madonna, zamestnaná matka 4 detí, nemá čas behať po sociálnych sieťach ako jej mladšie kolegyne a informovať svojich fanúšikov o tom, čo práve robí a na akom projekte pracuje. Túto agendu za ňu, zo svojho twitterového profilu, vybavuje jej dlhoročný osobný priateľ a manažér Guy Oseary. Ten nás už pravidelne zásobuje informáciami z pracovného harmonogramu speváčky.
Madonna vydala zatiaľ svoj posledný štúdiový album Hard candy v roku 2008. Netreba sa preto čudovať, že fanúšikovia netrpezlivo čakajú na nový materiál.
Už začiatkom tohto kalendárneho roka nám Guy oznámil, že aj keď on by rád uvítal unplugged album Madonny, tak ona sa rozhodla pre ďalšiu tanečnú platňu.
Vo februári nás informoval, že pre nový album Madonna vyberá neznámych producentov. Jedným zo spolupracovníkov by malo byť aj britské elektro-popové duo Diagram of the Heart. Kye Sones, člen dua, ktorý by Madonnu rád pozval na pohárik dobrého vínka, spoluprácu sám potvrdil.
V marci prišli správy o tom, že k novému albumu Madonna určite plánuje aj turné, s ktorým by mimo iné mala navštíviť aj Austráliu, Južnú Afriku a Turecko.
Začiatkom júna americké spevácke a autorské duo The Jackie Boyz zverejnili správu, (opäť na twitteri) že pracujú na novom materiáli pre Madonnu. Nejedná sa však o ich prvú spoluprácu. Duo je tiež autorom dema ku skladbe Die happy, ktorú Madonna vydala na výbere najväčších hitov Celebration v roku 2009 pod názvom Revolver.
Momentálne sa Madonna chystá do štúdia. Práce na piesniach a samotné nahrávanie by mali začať už budúci mesiac.

Veľmi sa tešíme!
Madonna celebration cover