Katy Perry zahviezdila v Prahe, v piatok vystúpi aj v Bratislave

12
2528

Katy Perry PrahaKaty Perry, úspešná americká popová hviezda, ktorá šliape na nohy Madonne, 23. februára zahviezdila v Prahe, zajtra zahviezdi v Bratislave a čoskoro aj vo Viedni. So sebou vezie veľké množstvo kostýmov, viacero spolupracovníkov, tanečníkov a k tomu aj vlastný catering, ktorému dlhodobo dôveruje. Hviezda, ktorá sa preslávila najmä v niektorých končinách sveta šokujúcou skladbou I Kissed a Girl, absolvuje svoje turné, ktoré nesie názov The Prismatic World Tour.

Pražský koncert v recenziách
Katy Perry a jej výkon v niekoľkých recenziách v susednom Česku príliš nepotešia jej fanúšikov. Jej šou a výkon ohodnocujú ako výnimočnú farebnú infantilnú šou, ktorá ľudí dostane do varu a zabaví, no jej spev je označovaný za miestami falošný. Recenzia na iDnes sa taktiež nevyjadrovala nijako pozitívne, ba dokonca autor pozabudol, že nenávidí len Katty Perry a svoju nenávisť prenášal aj na ľudí, fanúšikov, aj na Lenku, ktorá oslavovala narodeniny a Katy vybrala si ju na pódium. Recenzent by však mal poznať mieru. Svoju nenávisť, či zlý deň autor zakončil nenávisťou aj voči pre neho stále neznámej interpretke Charli CXC, ktorá robí Katy Perry predskokanku a ukáže sa aj u nás.

Prismatic World Tour Katy PerryNázory skutočných ľudí, ktorí sa dobre vyspali
Podľa slov návštevníčky Janky, ktorá na Katty Perry do Prahy nešla kvôli hviezde, ale kvôli priateľom a vyplneniu večera, bola šou úžasná. Zazneli všetky pesničky, ktoré si sama vybavovala pri počutí mena ich interpretky a zazneli aj novinky. Domáci návštevník Petr sa vyjadril pochvalne na kvalitu šou, hoci sám priznáva, že Katty Perry občas zaspievala falošne, čo žiaľ pri živých koncertoch, kde sa hlavná hviezda pohybuje, vyčerpáva tancom a okolitou šou, stáva. Ďalej však dopĺňa, že Česi si to nevedeli užiť a podľa jeho slov boli suchí.

Chystáte sa na koncert?
Dáždniky, ruksaky, veľké nápoje nekúpené priamo na mieste, fotoaparáty, kamery, tablety, notebooky, zvieratá a čokoľvek, čo by mohlo provokovať ochrankárov, nechajte doma.

zdroj foto: obľúbená výhovorka médií – Facebook.

Comments are closed.