Kanaďan nakrútil so svojimi deťmi úžasné paródie na Kill Bill a Ironmana

0
1958

Malý Kung Fu, syn Patricka z KanadyPatrick Boivin nie je typický otec. Bežný otec si dieťa nafotí, možno fotky upraví, alebo dieťa nakrúti pri narodeninovej oslave, pri sfúkaní sviečok a tu aj skončí. Patrick, ako animátor komixov, editor, strihač a skrátka pôvodne len začínajúci súkromný filmár, presvedčil svet, že o jeho profesionalite nemôžeme pochybovať. Do svojich krátkych filmov nasadil svojho malého len dvojročného syna. Ten sa tak objavil v jednom úspešnom videu, ktoré je inšpirované filmom KILL BILL a postavou Umy Thurman. Kým sa pokojne na trávniku hrá s listom, na scéne sa objaví plyšový drak a začne súboj. Efektný a naozaj dobre graficky zvládnutý boj pritom môže zahanbiť množstvo iných filmov, ktoré vytvárajú celé štúdiá s modernou technikou a softwarovým vybavením.

Iron Baby
Druhý film v štýle Iron Mana je výnimočný v detailoch, v scéne, nepriateľoch a myšlienke. Dokonca zohnal aj podobnú hudbu, aby nepoužil tú konkrétnu. Do hlavnej úlohy už pred vyše rokom obsadil svoju dcéru. Urobil vtedy dobre, pretože jeho prácu si teraz všimol svet a ak mal doteraz núdzu o prácu, časy sa mu istotne zmenia.

Určite ste si všimli množstvo detailov, s ktorými musel pracovať. V prvom videu mal dokonca žltý oblek presne ako v Kill Bill. V druhom videu už šlo o jeho dcéru, aj tam dokážal vytvoriť úžasne detailnú detskú verziu Iron Mana aj s so všetkými tými prvkami okolo hlavy. Niekoľko miliónov pozretí znamená len jediné – ľuďom sa to páči. Tu si pozrite, ako sa vôbec prvé video nakrúcalo.

Ďalšie ukážky jeho práce:
V týchto dvoch videách ide o ukážku jeho práce s modelmi aj hercami.