J.J. Abrams a Daisy Ridley budú spolupracovať na novom filme Kolma

0
2541

Marielle Heller („Denník tínedžerky“) pojednáva o režírovaní nového fantasy trileru. Daisy Ridley, hviezda siedmeho pokračovania Star Wars: Sila sa prebúdza, a režisér J.J. Abrams sa povdepodobne zase spoja pri spolupráci na tomto novom filme „Kolma“.

daisy ridley
By Gage Skidmore, CC BY-SA 3.0,

Kolma sa odráža od izraelského televízneho filmu Keren Mergalit z roku 2003 zvaného „All I’ve Got“ (Kol Ma She’Yesh Li). Hovorí sa o ňom ako o kombinácii mystickej verzie Notebooku a fantastickej romance Alberta Brooksa „Defending your life“ (Chráň si svoj život).

Snímka sleduje príbeh mladého páru. Dvaja mladí ľudia sa stanú súčasťou autonehody, počas ktorej muž zomrie. O desiatky rokov neskôr si žena musí vybrať, či sa zase stretne so svojou dávno stratenou láskou v posmrtnom živote, alebo sa bude môcť vrátiť do toho osudného dňa, keď sa všetko zmenilo.

Na IMDb síce môžete nájsť podrobný popis deja filmu „All I’ve Got“, ale v americkom prevedení „Kolma“ sa príbeh môže určite výrazne zmeniť. Producentom filmu bude okrem J.J. Abramsa aj Ram Bergman („Star Wars: Sila sa prebúdza“), Sherryl Clark (“Cloverfield: Monštrum”) a David Lonner (“Dope”). Najnovšiu verziu scenáru napísala Megan Holley.

Rozpočet filmu sa zatiaľ odhaduje na 60 až 70 miliónov amerických dolárov – dostatok na pôsobivé vizuálne efekty, aj keď na relatívne skromnom stupni. Abramsovo meno samozrejme tiež spraví veľa.

Množstvo štúdií ponúkalo Ridley lukratívne úlohy, ale Abrams mal pochopiteľne výhodu, keďže Ridley jeho posledný film Star Wars VII vyniesol ku hviezdam.

Ridley je momentálne zaneprázdnená natáčaním VIII. epizódy a očakáva sa aj jej návrat v IX. pokračovaní Star Wars.

Zdroj: thewrap.com