Už zajtra začína 31. ročník veľtrhu kozmetiky Interbeauty!

0
1813

6.-8.10. budete mať možnosť opäť navštíviť Interbeauty Bratislava v spojení s ďalšími troma výstavami.

Spojenie 31. medzinárodného veľtrhu kozmetiky, 18. výstavy zdravotníctva, 14. výstavy pre zdravotne postihnutých ľudí a 9. vzdelávacieho a zábavného veľtrh.

beauty1546

Interbeauty jeseň prinesie prehľad produktov a služieb pre skrášľovanie, ktoré sú dostupné už aj na Slovensku. Opäť budú špičkoví odborníci predvádzať svoje schopnosti. Budete mať možnosť nakúpiť si značkovú kozmetiku za výhodné ceny ale aj novinky či trendy zo sveta líčenia a kaderníctva.


Prečítajte si: Láska ide cez peniaze

Slovmedica a Non Handicap

každoročne prinášajú prehľad nových zdravotných technológií, ktoré sú dostupné už aj na Slovensku. Mimo toho sa oboznámite s vybavením nemocníc či nástrojmi, ktoré sú používané pri ošetrení pacientov. Zároveň sa oboznámite s predmetmi dennej potreby pre telesne postihnutých, ktoré sa stali neoddeliteľnou súčasťou ich života. Tieto prístroje im nie len že dávajú nádej ale aj uľahčujú život.

Esoterika

sa bude zaujímať o zdravú stravu, duchovný rozvoj ale aj alternatívne spôsoby liečby bez použitia liekov. Zaoberá sa tokmi energie, vďaka ktorým sa každý človek dokáže vyliečiť aj bez tabletiek. Oboznámite sa tu so základmi veštenia a s vecami medzi nebom a zemou. Opäť sa budete môcť pokochať minerálmi, ktoré vám vo vašom duchovnom rozvoji môžu pomôcť.

Čítajte tiež:

Štyri fakty, ktoré sa vám snaží vaša koža naznačiť

„Snapchat pre tínedžerov“ od Facebooku