Wim Hof na Slovensku. Schlaďte sa v ľade na Ice Party

0
2081

Schlaďte sa v ľade na Ice Party a vyhrajte jednodňovú vstupenku na kurz Metódy Wima Hofa.

Holanďan, ktorý odbehol za polárnym kruhom maratón na boso, pobudol takmer dve hodiny zasypaný v ľade a vyšiel na vrchol Kilimandžára s odhalenou hruďou a v havajských šortkách, prichádza na Slovensko. Jeho metódu založenú na špecifických dýchacích cvičeniach a na vystavovaní sa chladu už po Slovensku šíria jeho dvaja certifikovaní slovenskí inštruktori, M. Thám a V. Schiller, no na jedinečnej Ice Party sa o tejto netradičnej metóde niečo dozviete aj od jej samotného zakladateľa, Wima Hofa.  

Pragram Ice Party, udalosti, ktorú zorganizovalo slovenské Združenie inštruktorov Metódy Wima Hofa, počas svojho programu postupne predstaví všetky tri základné piliere Hofovej metódy: nastavenie mysle, vystavovanie sa chladu a špecifické dýchacie cvičenia. Účastníci preto o metóde nebudú iba počúvať, ale budú si ju môcť vyskúšať priamo v prítomnosti inštruktorov a Hofa.  

Staňte sa súčasťou osviežujúceho letného popoludnia, ktoré prinesie 14. júna 2017 na troch stanoviskách rozdelených v priestoroch TK Slavia Agrofert rôznorodý program plný zaujímavých prednášok, súťaží, hudby a fyziologických meraní. Rozbíjanie kociek ľadu, ponory do troch bazénov plných ľadu a ukážka dýchacieho cvičenia vystriedajú teoretickú časť programu, zoradenú do niekoľkých 15-minútových blokov.

Súčasťou programu Ice Party je i krst novopečenej knihy Učeň ľadu od slovenskej absolventky týždňového kurzu Metódy Wima Hofa priamo pod vedením jej zakladateľa, ktorá svoje skúsenosti ako aj dojmy ostatných účastníkov kurzu spísala v doposiaľ prvej publikácii o Wimovi Hofovi na slovenskom trhu. O niekoľko kusov tejto knihy budete môcť počas Ice Party zabojovať v netradičných súťažiach.

Ice Party: https://www.vitarian.sk/podujatia/iceparty-s-wimom-hofom-icemanom

Čítajte tiež:

Cukrovka, obezita či únava. Stačí znížiť teplotu domácnosti

Sekty, ktoré neustále šokujú celý svet svojou absurdnosťou

7 zlozvykov, ktoré vás zbytočne oberajú o energiu