Harlem Globetrotters opäť na Slovensku: Najlepšia basketbalová šou na svete

0
2370

Nie sú to obyčajní profesionáli, ktorí sa živia láskou k basketbalu. Ide o skutočných kráľov paluboviek, ktorí sa pri dotyku s loptou menia na hráčov, umelcov aj kaskadérov. A prišli ukázať svoj talent nadšeným slovenským priaznivcom.

Harlem Globetrotters 2

Pohľad na vystúpenie chlapcov z Harlem Globetrotters v nás vytvára dojem, že títo machri ovládli všetky fyzikálne zákony. Lietajú palubovkou, vyskakujú do neuveriteľných výšok a ich akrobatické triky pôsobia priam magicky. Ich skvelá práca je ozdobou každej jednej šow, na ktorej sa diváci stretávajú s fascinujúcim zážitkom. Harlemskí králi si to namierili do slovenských arén.

Najlepšia basketbalová šow na svete

Elektrizujúca atmosféra, neuveriteľné momenty, vycibrený talent a k tomu pohodová muzika. Presne tak to vyzerá na každej šow „harlemákov,“ ktorí dobre poznajú spôsoby ako rozprúdiť energiu aj v niekoľkotisícovom publiku. Nie náhodou môžeme na reklamných plochách čítať o najlepšej basketbalovej šou plnej neuveriteľných okamihov, na ktoré nikdy nezabudneme.

Turné na počesť 90.výročia klubu

Skrývať svoje nadanie by bolo ako premárniť šancu, čo pochopili aj títo basketbaloví králi. Ich exhibičný klub sa preto rozhodol spraviť ďalšie medzinárodné turné, ktoré ponúkne šou tisíckam európskych priaznivcov. V tomto prípade ide o exkluzívnu sériu vystúpení, ktorá sa organizuje pri príležitosti 90.narodenín založenia a miestom podujatí sa stali hľadiská krajín patriacich do nášho stredoeurópskeho regiónu.

 

Harlem Globetrotters prichádzajú opäť na Slovensko

Bolo by nefér voči slovenským fanúšikom, ak by basketbaloví kúzelníci cestovali po svete a obišli našu malú krajinu. To sa však nestalo v minulosti, keď navštívili viacero miest od Prešova po Bratislavu a nestane sa to ani teraz. Naši fanúšikovia tak majú po rokoch ďalšiu možnosť vidieť naživo toto úžasné predstavenie a užiť si skutočné športové emócie.

Harlem Globetrotters

Predstavenie hostí košická Steel Aréna a bratislavské Pasienky 

Možno ste už dávnejšie zaregistrovali nejaký plagát alebo reklamu, vďaka ktorým sú vám informácie o pripravovaných slovenských predstaveniach dobre známe. Pre ostatných však musíme zopakovať čas a miesto konania, aby náhodou nič nezmeškali. Tohtoročný slovenský trip sa začal 1.júna košickou Steel Arénou o 19:00 a po zastávke v Budapešti sa hneď 3.júna pokračuje v bratislavskej Hant Aréne známej ako Pasienky, kde budú kvôli veľkému záujmu až dve predstavenia a to o 16:00 a 19:00.

Zmeškať príležitosť vidieť najkrajšie basketbalové kúzla by bolo pre milovníkov tohto športu neodpustiteľným hriechom. Pokiaľ teda milujete basketbal a všetko s ním spojené, potom vás čaká najlepšia basketbalová šou. Určite sa je na čo tešiť a je len na vás, či prídete na túto nezabudnuteľnú exhibíciu a uvidíte na vlastné oči, čoho je človek s loptou schopný.