Gwyneth Paltrow by rada skúsila sólový spev

0
1408

Americká herečka Gwyneth Paltrow, ktorá v roku 1998 dostala oscara za hlavnú rolu v ženskej kategórii za film Zamilovaný Shakespear by si rada skúsila úlohu sólovej speváčky. Ako sa počas jej účinkovania v hudobnom seriáli Glee ukázalo, je skutočne talentová s príjemným hlasovým prejavom. Gwyneth, ktorá sa okrajovo v oblasti hudobného priemyslu pohybuje niekoľko rokov má od koho čerpať rady a inšpiráciu. Jej manželom je hudobník skupiny Coldplay Chris Martin a medzi jej blízke priateľky patrí popová kráľovná Madonna či Beyonce s manželom, americkým raperom Jay-Z.
Gwynth si zaspievala aj vo svojom poslednom filme Country Strong z roku 2010. Titulná pieseň s rovnakým názvom vyšla v USA digitálne a skončila na 81. mieste v Billboard hot 100.
Gwyneth ale o svojej novej kariére uvažuje triezvo a podľa jej vlastných slov album síce nahrá, ale keď sa jej nebude zdať dosť dobrý, nikdy ho nevydá.
Konečne niekto, kto nechce preraziť v hudobnom priemysle za každú cenu! Oceňujeme! Ale ako vidieť a hlavne počuť v priloženom videu, Gwyn sa rozhodne nemá za čo hanbiť.