Ear-Gasmic „Another Dimension Edition“ presents COSMIC GATE: Záverečné informácie

0
1445

14. apríl sa nám nezadržateľne blíži a spolu s týmto dátumom aj 9. narodeniny trancovej klubovej show Ear-Gasmic „Another Dimension Edition“.

Teraz vám prinášame posledné podstatné informácie k tomuto eventu, ktorý už túto sobotu predstaví legendárne nemecké duo COSMIC GATE.

Brány Ateliéru Babylon sa otvoria presne o 21:00 hod. Vstupenky si môžete zakúpiť v predpredaji v sieti Ticketportal.sk za cenu 23 €. VIP vstupenky sú už kompletne vypredané a na mieste už VIP v predaji nebudú. Štandardné vstupenky na mieste bude možné zakúpiť iba v hotovosti. Vstupenky budú kontrolované prostredníctvom čítačky čiarových kódov, preto lístky, ktoré ste si zakúpili v predpredaji cez internet bude nutné preukázať vo vytlačenej forme (nie v mobile). Lístky si do piatku môžete zakúpiť aj v predpredaji za 23 € tu: http://bit.ly/cg140418

Ak ste užívateľmi facebooku a plánujete v sobotu 14. 04. 2018 na Ear-Gasmic zavítať, môžete sa pridať aj priamo do našej udalosti https://www.facebook.com/events/143636909625294/ prípadne na našu oficiálnu fan page https://www.facebook.com/eargasmic.official .

Našim druhým headlinerom bude  Alex Di Stefano. Tento producent s viac ako dvadsaťročnými skúsenosťami, prináša nádych čerstvého vzduchu na elektronickú tanečnú scénu súčasnosti s jedinečným štýlom v kombinácii techna a trancu spolu s veľkou znalosťou minulosti a súčasnosti.

Line-up ďalej doplní domáci DJ EKG, ktorého domácemu publiku netreba bližšie predstavovať. Na Ear-Gasmicu ho predstavíme po prvýkrát a to rovno v špeciálnom TRANCE ANTHEMS SETe.

Ďalšími účinkujúcim bude Jaccob, ďalej náš rezident Unbeat v spoločnom sete s J D LOVE z UK a o záver noci sa postará šarmantná Kristy Jay v spoločnom sete s Davidom Rust z UK.

V celých priestoroch klubu nebude povolené fajčenie, fajčiari budú mať vyhradené miesto pred vstupom do klubu.  V klube žiaľ nebude možné realizovať platbu kartou, preto Vám odporúčame priniesť si dostatočnú hotovosť. K dispozícii bude aj šatňa za poplatok 0,50 €, kde si budete môcť odložiť bundu, kabát a pod.

Pre návštevníkov, ktorí pricestujú zo zahraničia, prípadne nie sú z Bratislavy máme informáciu k samotnej doprave do priestorov Ateliéru Babylon. V tesnej blízkosti klubu sa nachádzajú električkové zastávky Kamenné námestie a Námestie SNP, z ktorých sa dá dostať linkou 1 na Hlavnú vlakovú stanicu. Neďaleko zo zastávky Nemocnica sv. Michala premáva trolejbus č. 202 na autobusovú stanicu Mlynské Nivy.

Ear-Gasmic tentokrát prinesie opäť kompletne novú tému, ktorou bude „Iná dimenzia“ alebo „Another Dimension“. Môžte sa tak tešiť na vizualizácie a intrá na mieru pripravené pre túto edíciu. Pripomeňme si náš minuloročný aftermovie z rovnakých priestorov.

Tentokrát náš stage opäť technicky posilnia ďalšie rotačné hlavy a taktiež plnofarebné super-výkonné 10 W laserové svetlá dodané spoločnosťou Adam a syn. O poriadnu porciu zábavy tak rozhodne núdza nebude.

Záverom prinášame už len samotný časový line-up akcie.

Odporúčame vám prísť do klubu v dostatočnom predstihu, aby ste nezmeškali mnoho dychberúcich momentov a taktiež štartujúce intrá, ktoré prezradia viac zo samotnej témy „Another Dimension“.

Tešíme sa na vás a veríme, že si 9. narodeniny párty Ear-Gasmic užijete naplno. DESIRE TO TRANCE !

Čítajte tiež:

BALATON SOUND pridáva SVENA VÄTHA, BLACK COFFEE, ADRIATIQUE, CAMELPHAT, KÖLSCH, SCUBA a mnohých ďalších

Netradičnú neónovú jogu si môžete zacvičiť už túto nedeľu

Objavte skutočnú mágiu Tádž Mahalu