Douglasovo Wall Street 2 a jeho exmanželka

0
1576

Celebrity - červený koberecBývalá manželka Michaela Douglasa Diandra Douglesová (už len to meno mu mohlo napovedať, že je to mrcha mrchovatá) je očividne na mizine. Momentálne začala od svojho bývalého manžela opäť súdiť peniaze a nie malé sumy, ale 50 percentné zisky zo všetkých jeho filmov, ktoré sa začali tvoriť, tvorili, alebo dokončili počas ich manželstva. A práve niektoré filmy po rozvode sa začali tvoriť ešte počas ich manželstva. Diandra, ako ten najväčší úbožiak, teraz vstúpila do inak pokojného života Michaela s jeho súčasnou manželkou Catherine Zeta Jones a ich dvoch detí a rozvírila tieto vody s jej nárokmi, ktoré sú mimochodom aj na základe názorov viacerých magazínov absurdné.

Prečo sa teraz ozvala? Môže za to pripravovaná premiéra pokračovania slávneho filmu Wall Street. K nemu vám prinášame aj ukážku. Wall Street: Peniaze nikdy nespia sa dostáva do kín tento rok a očakáva sa vysoký zisk. Aj preto sa exmanželka ozvala, lebo cíti, že Wall Street je niečo, čo vzniklo ešte za ich manželstva.

Ukážka z filmu:

Diandre stačilo manželstvo s úspešným hercom a obchodníkom na to, aby bez jediného pohnutia prsta a snahy zarobila poriadne peniaze. Michael Douglas a Diandra sa svojim rozvodom dostali na priečku „ôsmy najdrahší rozvod v histórií rozvodov“ a to len vďaka chamtivosti Diandry a jej absurdných nárokov aj na to, o čom ani nevedela a k čomu sa nijak nepričinila. Skvelé právo, skvelé zákony.  Aj takéto prípady by mali poznať svoje limity. Nemyslíte?