Nezmeškajte 17. ročník dentálnych dní

0
2312

17. ročník špecializovanej výstavy stomatologických a zubotechnických prístrojov v skratke, dentálne dni sa budú konať 22. – 23. 9. 2016

frogs-1517956_1280

Čo sa dozviete

Dentálne dni prinesú všetko pre zdravé a krásne zuby. Ako to už býva zvykom, stretnete sa tu s novinkami zo sveta zubných súprav, dentálnych materiálov, prístrojov a nástrojov. Odborníci tu nájdu zariadenie pre svoje dentálne ordinácie či prístroje pre zdravý chrup. Návštevníci budú mať možnosť vyskúšať si výrobky či nové liečivá, ktoré si následne môžu aj zakúpiť.

Naučíte sa, ako si správne čistiť zuby a aká je ideálna dĺžka čistenia. Prečo by sme si zuby mali čistiť a ktorá zubná kefka či pasta by boli pre vás najideálnejšie.

Napriek tomu, že prednášky budú najmä odbornejšieho zamerania, na výstavu bude môcť prísť prakticky ktokoľvek. Toto miesto je ideálne najmä pre tých, ktorí sa nevedia rozhodnúť alebo majú chuť sa stať stomatológom.

Nielenže sa tu budú riešiť najčastejšie problémy so zubami, ale aj ich samotné odstránenie či dokonca nové vymoženosti zo sveta, ktoré o pár rokov prídu aj na Slovensko.

Čítajte tiež:

Máte správnu zubnú kefku?

Vypravte vaše dieťa ráno do školy rýchlejšie. Vieme ako na to

Nechutné stredoveké praktiky: Liečenie časťami zvierat