ČS Superstar 2 začalo castingami, za sebou Brno a Bratislava

0
1358

Včera prebiehal bratislavský kasting do súťaže Superstar v expo aréne Incheba. Týždeň pred tým sa konal v Brne a o ďalšie týždne sa môžeme tešiť ešte na Košice a Prahu. Že bude mať Superstar 2 úspech môže svedčiť veľká účasť, ktorá vraj v rámci pozvánok dosahuje číslo vyššie ako 10 000 prihlásených. Už sme tu spomenuli nedávno, kto vôbec zasadol do porotcovských kresiel. Prvé informácie hovorili o Ewe Farnej, čo sa nakoniec ukázalo ako hlúposť. Mladá hviezda len ťažko môže hodnotiť spev iných. Nuž česká strana považuje za skúseného a schopného súdiť niekoho, koho u nás poznajú len vďaka erotickým fotkám. Helena Zeťová, ktorú naše bulvárne médiá hneď skritizovali za dávne erotické fotky, nespravila žiadnu veľkú dieru do sveta šoubiznisu, takže je celkom divné, kam sa až dostala. Ale zrejme pri výbere poroty nešlo o zámer vybrať tých, čo sami vyberú naozaj to kvalitné, ako skôr marketingový ťah. Na slovenskej strane podobná situácia – človek, ktorý dávno hlásal, že komercia je spodina a on je pravý čávo, kápo big boss. Skrátka do porotcovského kresla zasadne Rytmus. Ten tvrdý rapper, áno on, čo vám viac nadá, než pekne povie. S jeho slovníkom sa teda máme na čo tešiť. Vyberavé vyjadrovanie a slovná zásoba bude pre divákov naozajstnou nádhernou lekciou zo slovenčiny, ale možno aj z mravov.

Ťažko povedať, kto bude teraz katom. Na českej strane je druhou Gábina Osvaldová, z minulých superstar známa ako poriadna a občas aj tvrdá držka. Palo Habera, superstársko-porotcovská stálica je zas u nás známy ako tvrdší a priamy, rovnako tak z poslednej česko Slovenskej súťaže. Rytmus nemôže byť pozadu, takže Osvaldová a Habera by mohli hodnotiť rozumom ako jediní. Verejnosť zatiaľ nevie nič. Len obsadenie, poznáme moderátorskú dvojicu Leoš a Tina. A práve toto je asi všetko, čo doteraz vieme o Superstar. Viac vedia tí, čo zašli na casting, alebo ľudia práve zo štábu. Nuž a keďžeZaujimavosti.net sú na internete, máme vo svojom okolí aj také stránky, ktoré sa venujú práve súťaži Superstar a tak vám ich môžeme odporúčať.

Diskusné fórum pre fanúšikov súťaže
Pokecať, vyjadriť svoj názor, alebo čokoľvek iné k téme môžete na stránkach http://cshs.eu

Stránky o Superstar
Neoficiálne stránky o Superstar sú zatiaľ plné len informácii známych, no keď príde ich čas, určite budú nosiť zaujímavé novinky a pikošky z prebiehajúcej súťaže. Nájsť ich môžete na adrese dlhej, ale originálnej. Súťaž sa síce volá Česko Slovenská Superstar, ale svojim spôsobom si ju môžeme nazvať aj po starom už nepoužívanom a dlhom Česko Slovensko hľadá Superstar. Práve tak nájdete aj stránky http://ceskoslovenskohladasuperstar.eu