Čo nové u Madonny?

0
1635

O Madonne je známe, že je workoholička a nedopraje si ani chvíľu oddychu. Žije a dýcha prácou. Tak aj vyzerá jej nabitý pracovný program. Koncom minulého mesiaca spolu s dcérou Lourdes a Kelly Osbourne, ktorá je tvárou ich značky Material girl, predstavili svetu novú kolekciu. V rámci promo aktivít si Madonna zaletela so svojím mladučkým priateľom Brahimenom Zaibatom (24) do Paríža, kde zahajovali predaj.

Medzitým americký distribútor Madonninho režisérskeho počinu W.E., The Weinstein company oznámil, že premiéru filmu plánujú na december tohto roka. V spoločnosti sú filmom nadšení a chvália ho kde môžu. Dokonca sa hovorí, že výkon hlavnej hrdinky stvárnený Abbie Cornish je hodný minimálne oscarovej nominácie.
V Európe by sa snímka mala premietať začiatkom februára 2012. Hudbu k filmu zložil poľský skladateľ Abel Korzeniowski, ktorý sa podieľal aj na hudbe k filmu The single man. Ten považuje svoju prácu pre Madonnin film za vrchol svojej tvorby.

Podľa Madonninho manažéra Guya Osearyho Madonna už usilovne nahráva nový album, ktorý by mal vyjsť koncom tohto roka alebo začiatkom nového a mal by sa niesť v tanečnom štýle. Na internete sa však objavili správy , že speváčka oslovila s prosbou o spoluprácu aj amerického hudobného skladateľa Jima Steinmana, ktorý pracoval na baladách pre hviezdy ako Celine Dion či Barbru Streisand.
K albumu speváčka plánuje aj mamutie turné, ktoré by mala zahájiť v polovici roku 2012 v Južnej Amerike.

Radosť z nového albumu zdieľa okrem nás aj austrálska popová hviezda Kylie Minogue, ktorá vyjadrila Madonne podporu prostredníctvom twitteru.