Cheryl Cole dostala padáka z X factor

0
1625

Miláčik Anglicka, speváčka Cheryl Cole, ešte ani nestihla osláviť svoje nové miesto porotkyne v americkej verzii úspešného projektu X faktor a už aj dostala padáka a vracia sa späť s dlhým nosom a to len pár týždňov pred začiatkom samotnej show.
Oficiálne vyjadrenie médiám zatiaľ nik zo štábu neposkytol, ale hovorí sa hneď o niekoľkých verziách jej vyhadzovu. Cheryl vraj uškodil jej anglický prízvuk a slang, ktorému bežná americká rodina nerozumie. Ďalšou príčinou má byť jej neschopnosť prispôsobiť sa promo aktivitám či údajná depresia z rozpadnutého manželstva, ktorá jej berie chuť do práce.
Nech už je pravda akákoľvek, kráske sa zjavne lepí smola na päty, lebo jej pôvodné miesto v anglickej verzii programu pár dní dozadu oficiálne obsadila americká spevácka hviezda Kelly Rowland.
Všetko zlé je ale na niečo dobré a tak bude mať Cheryl aspoň čas na znovuobnovenie kapely Girls aloud a ich pripravované combackové turné plánované na rok 2012, ktoré sa práve kvôli jej pracovnej vyťaženosti neustále odkladá. Okrem iného sa povráva, že Cheryl dostala na nedávnom filmovom festivale v Cannes viaceré ponuky, tak je dosť možné, že ju už čoskoro uvidíme na striebornom plátne.

cheryl-cole