Beth Ditto ukázala nielen skvelý hlas ale aj telo

0
1435

Mary Beth Patterson, ktorá vystupuje pod menom Beth Ditto je americká speváčka, členka indie rockovej formácie The Gossip. Skupina vznikla v roku 1999 a do povedomia sa dostala nielen vďaka kvalitnej hudbe ale aj excentrickej speváčke a jej osobitému štýlu.
Tento rok vydala Beth aj svoj sólový projekt pod jednoduchým názvom Beth Ditto EP. Prvým singlom sa stala pieseň I wrote a book, ktorej klip odkazuje na Madonninu sexuálnu fantáziu zo začiatku 90. rokov Justify my love. Beth sa otvorene hlási k homosexuálnej orientácii a všemožným spôsobom podporuje práva tejto menšiny. Rovnako podporuje aj boj proti poruchám stravovania u žien. Aj keď Beth má značnú nadváhu, nemá žiadny problém svoje telo ukázať. Nepovažuje ho za svoj nedostatok či slabosť, skôr naopak, spravila z neho prednosť, svoju značku.
To dokázala aj na promo turné k sólovénu EP, keď vystúpila na Moskovskej Miller party iba v spodnej bielizni. V prvom momente ma to šokovalo, ale jeden môj kamarát hovorí: “ nie je umenie sa vyzliecť ak si pekný, atletický či svalnatý, ale práve naopak“ a má pravdu.
Beth je skvelá speváčka s úžasným hlasom a cover hitu Madonny Vogue zvládla s prehľadom. Video videla aj samotná kráľovná popu a mladučká speváčka sa jej veľmi páčila, ako na twitteri potvrdil jej manažér Guy Oseary.