BEN CRISTOVAO predstavuje titulný song k tanečnému filmu BACKSTAGE, v ktorom má i on svoju rolu

0
2293

Ben Cristovao vytvoril s producentmi The Glowsticks titulnú skladbu k novému tanečnému filmu Backstage s názvom Padám. V tanečnom filme, ktorý príde do slovenských kín už 15. 3., má Ben rolu porotcu talentovej súťaže. Zhodou okolností prišla táto ponuka tesne predtým, ako sa stal jedným z porotcov tohtoročnej Česko Slovenskej SuperStar.

V samotnej skladbe Padám skvele funguje prepojenie češtiny a slovenčiny, to odráža samotné dianie filmu, ktorý sa tiež odohráva na Slovensku a v Čechách. „Nápad osloviť Máriu na feat bol spontánny. Sledujem jej tvorbu a myslím, že skladbe dodala skvelú ženskosť a náboj. Song sme s Máriou písali tak, aby sa napojil na romantickú líniu filmu,“ vysvetľuje Ben. „To, že ma Ben oslovil, ma trochu zaskočilo, ale veľmi potešilo. Síce každý robíme inú muziku, ale spojenie v PADÁM sa nám myslím naozaj podarilo,“ hodnotí spoluprácu Mária. Producentmi skladby sú The Glowsticks na čele s Osamom Verse, ktorí produkujú všetky Benove skladby. Okrem tohto songu sa na soundtracku objaví Benov song Nohy, ktorý vyšiel v rámci jeho vlaňajšieho EP Posledná. Soundtrack bude zároveň obsahovať skladby od Kaliho, Nerieš, Paulieho Garanda, VR Nobody, Indyho a Wiche a ďalších. Soundtrack vyjde spoločne s filmom 15. marca 2018!

Film Backstage je príbehom tanečnej skupiny West Coast Crew, ktorá sa pretĺka v malom meste a sníva o tom veľkom. Dvere veľkého sveta a nablýskaného šoubiznisu sa im vďaka talentovej súťaži naozaj otvoria, no pre vzťahy a charaktery všetkých členov to ale znamená veľký skok a tvrdú skúšku. Svojmu snu sú niektorí schopní obetovať možno až príliš. Ben Cristovao má vo filme úlohu jedného z porotcov talentovej súťaže: „Sranda je, že ponuka robiť skutočného porotcu, prišla veľmi krátko po dotočení mojej role vo filme. V skutočnosti je to naozaj nápor a zodpovednosť, ale baví ma to,“ dodáva Ben. Vo filme režisérky Andrey Sedláčkovej (Fair Play) hrajú ďalší skvelí herci ako Roman Luknár, Judit Bárdos,  Ivana Chýlková a Kryštof Hádek. Pilierom filmu je hudba a tanec, hlavné úlohy preto stvárnili mladí herci Mary Havranová (Oteckovia) s Ondrejom Hraškom a predovšetkým členovia tanečnej skupiny The Pastels a Ladylicious pod vedením choreografa Miňa Kereša. The Pastels na seba upozornili vo finále Česko-Slovensko má talent. Hudbu pre film zložil Jan P. Muchow a Viktor Hazard.

Film Backstage prichádza do slovenských kín 15. marca.

Viac o filme: backstagefilm.sk

Čítajte tiež:

JESSIE WARE A SOPHIE NA POHODE 2018

5 cvičení, ktoré zvládnete z kancelárskej stoličky