BALATON SOUND OZNÁMIL  PRVÚ VLNU MEDZINÁRODNÝCH UMELCOV

0
1570

Maďarský plážový festival odhalil prvých headlinerov ako David Guetta, Martin Garrix, The Chainsmokers, Ty Dolla Sign, DJ Snake a ďalších


Balaton Sound, je 5 dňový plážový festival, ktorý sa náchádza v úžasom prostredí Jazera Balaton. Tento v rámci prvej fázy odhalil prvú fázu talentov, ktoré vystúpia na tomto mega festivale medzi 4 a 8. Júlom 2018. Sú medzi nimi Martin Garrix, The Chainsmokers, DJ Snake a Jonas Blue, ktorých budete vidiet budúce leto na hlavnom stagy.

Tento 5 dní trvajúci šialený plážový festival, ktorý je sesterským festivalom Sziget Festivalu, tiež privíta mená ako David Guetta, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Nervo, Ty Dolla Sign, W&W, a Timmy Trumpet, ktorí sa predstavia na najväčšom pódiu Balaton Soundu spolu s niekoľkými, ktorí vystúpia na Heineken Beach a Arena pódiu.

Jednou z hlavných hviezd edície 2018 na Balatone bude holandský mladík Martin Garrix, ktorý aktuálne okupuje 1. miesto rebríčka časopisu Dj Mag o najlepšieho dja už druhý rok po sebe. DJ Snake si užíva svoj obrovský svetový úspech, kedy kraľoval Ultra Music Festivalu v Miami a predviedol svoj jedinečný set na vrchole Arc De Triomphe v Paríži. Spolu s nimi sa predstaví Ty Dolla Sign, LA rapper dobre známy za svoj multi oceňovaný hit “Work From Home”. Jonas Blue práve dosiahol métu 3 miliárd prehratí na celom svete vďaka singlu “Fast Car”, ktorý sa stal v roku 2016 najlepšie predávaným singlom na svete.

Balaton Sound disponuje množstvom stagov s rozličným hudobným zameraním na ktoré si môžete kúpiť vstupenky od 7. Decembra. Tie najlacnejšie vstupenky sú k dispozícii iba 72 hodín od poludnia 7. Decembra do poludnia 10. Decembra. Podobne ako tento rok, návštevníci budúceho ročníka majú možnosť vybrať si z rozličných druhov vstupeniek. 5 dňová vstupenka ti umožní zažiť celý šialený festival na jazere Balaton, zatiaľ čo 3 dňová možnosť dá fanúšikom šancu užiť si výber troch hlavných dní z festivalu (4-5-6. Júl) alebo (6-7-8. Júl). Tí, ktorí hľadajú nejaký extra komfort sú pripravené VIP vstupenky a VIP denné vstupenky, ktoré im zabezpečia separátny vstup na festival a rovnako aj vstup do VIP priestoru s vyvýšeným pódiom nachádzajúcim sa oproti Main stagu.

Oznámené mená (v abecednom poradí):

THE CHAINSMOKERS

DAVID GUETTA

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

DJ SNAKE
JONAS BLUE

MARTIN GARRIX

NERVO
TIMMY TRUMPET
TY DOLLA SIGN

W & W

 

Čo: Balaton Sound

Kde: Zamárdi, Lake Balaton, Hungary

Kedy: 4-8 July, 2018

Web stránka: www.balatonsound.com/sk  

Vstupenky: https://balatonsound.com/sk/tickets/category/entry-ticket

Aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=nryOzEngb7w