Vďaka tomuto sa vám stehná pri chôdzi už šúchať o seba nebudú

0
6781

V lete sa s tým trápi takmer každý – nahé stehná šúchajúce sa pri chôdzi o seba sa čoskoro podráždia tak, že je vám akýkoľvek pohyb nepríjemný. U niekoho sú len citlivejšie na dotyk, u iného sa rozodrú až do krvi. A nie, nie je to len problém obéznych ľudí – u žien akejkoľvek váhy sú dotýkajúce sa stehná úplne normálne.

52745842 - woman hands resting on the thighs isolated on blurred lights background

Ako sa však tejto nepríjemnosti vyhnúť, ak nechcete celé leto presedieť alebo nosiť nohavice či silonky? Hoci na trhu existuje niekoľko výrobkov určených špeciálne na zníženie trenia stehien, existuje niečo, čo funguje naozaj skvele a pravdepodobne to máte doma. Pýtate sa čo? Nuž, guľôčkový deodorant! Naozaj.

Deodorant funguje ako lubrikant a dokonca upokojuje aj už podráždenú pokožku. Vaše nohy sa po jeho aplikácii budú po sebe doslova kĺzať. A najlepšie je, že funguje aj po zaschnutí. Aj keď si nános počas dňa zrejme budete musieť obnoviť, na niekoľko hodín by ste mali byť „zahojení“.

Tak neváhajte, vyskúšajte, a pochváľte sa, či to zabralo. A keby nie (čo by sa naozaj nemalo stať), môžete vyskúšať aj suchý šampón, na ktorý niektorí ľudia tiež nedajú dopustiť.

Čítajte tiež:

Päť stratégií na kontrolu emócií

Podvádzajú muži aj ženy, majú však úplne odlišné dôvody

Sedem tipov pre dokonalé očné linky

 


Zdroj:http://www.independent.co.uk/life-style/thighs-chafing-stop-hot-weather-summer-discomfort-roll-on-deodorant-skirt-dress-a7798706.html