Nočné Mlyny 2016 ako tip na víkend od nás

0
3014

Ktorá žena by nemilovala nakupovanie? Množstvo oblečenia, tašiek a samozrejme aj minutých peňazí. Pri nakupovaní je nám každé euro či cent drahý, a tak sa medzi najobľúbenejšie slová dostali práve akcie či zľavy. Niektoré nákupné centrá to samozrejme vedia, a preto si pre nás aspoň raz za čas prichystajú akciu, ktorá nás poteší a zároveň nám zostane niekoľko eur v peňaženke.

nocne_mlyny

Jednou z takýchto každoročných akcií sa stali aj veľmi známe a obľúbené nočné Mlyny, ktoré sa budú konať 30.7. Od 21:00 sa Mlyny zmenia na svet zliav. Niekoľko obchodov si kvôli tejto príležitosti nechá otvorené dvere aj v noci a budú vás vítať úžasnými zľavami. Nakúpením vecí za výhodné ceny to však nekončí. Za svoj nákup si budete môcť vyzdvihnúť niekoľko darčekov v podobe zliav, poukážok či lístkov. Príďte ako prvý a vyberte si tú najatraktívnejšiu zľavu.

Na rozlúčku sa dozviete mená výhercov tomboly, na ktorú ste tak dlho čakali. V tombole budete môcť vyhrať mestský bicykel, víkendový pobyt pre dvoch či automobil na víkend s plnou nádržou. Ďalej na vás budú čakať rôzne poukážky na nákup oblečenia, športovej výbavy či jedla. Neváhajte a nezabudnite zahlasovať za najkrajšiu pieskovú sochu.