Tip na víkend: Rozkvitnite v podobe Gardénie

0
2138

Ak milujete bonsaje, určite nepremeškajte Gardeniu v Agrokoplexe Nitre, ktorá sa bude konať 14.-17.4. Na tomto mieste budete mať možnosť vidieť množstvo kvetov, ale aj samotných bonsajov, ktoré vás určite upútajú.

gardenia

V týchto dňoch uvidíte mini záhradku, ktorú si pre vás tento veľtrh pripravil. Budete mať možnosť poprechádzať sa v záhone kvetov a ak vás nejaký kvet osloví, môžete si ho dokonca aj kúpiť. V ponuke toho bude naozaj veľa. Čajovníky, kávovníky, bonsaje, ale aj rôzne kvetiny, kríky či stromy ako napríklad orchidey, fialky, trvalky, ihličnaté stromy či paprade. Zároveň budete mať možnosť pokochať sa tými najkrajšími a najmajestátnejšími bonsajmi, ktoré vás určite inšpirujú.

Počas celého podujatia si rôzne rastlinky, ale aj prostriedky pre ich starostlivosť, no v prvom rade doplnky pre bonsaje môžete kúpiť. Rôzne misky, nožnice na tvarovanie, špeciálnu hlinu či hnojivo a množstvo malých i veľkých bonsajov rôznych druhov.

peony-341520_960_720

A aká by to bola bonsajistika, bez kvalitných čajov a malých čajovní, ktoré vám ponúknu len tie najkvalitnejšie čaje, smoothie či kávy? Preto tu nájdete aj čajovne a rôzne čínske či japonské dekorácie.