Tip na víkend: Januárový veľtrh v Inchebe

0
1582

V Inchebe to neustále žije. Ak vás omrzela vaša každodenná rutina, príďte sa pokochať ďalšou z úžasných výstav. A aby sme začali v Novom roku 2016 naozaj šťastne, Incheba si pre nás pripravila hneď niekoľko nezabudnuteľných výstav, vďaka ktorým sa môžete kultúrne ale aj fyzicky rozvíjať.

card-1081735_960_720

V dňoch 28-31.1.2015 v týchto bratislavských priestoroch nájdete:

Veľtrh cestovného ruchu – najväčší  slovenský veľtrh cestovného ruchu vás zoznámi s kútmi Slovenska, ale aj zahraničím. Určite tu nebudú chýbať ani obľúbené destinácie ako je Chorvátsko či Egypt, ale aj exotickejšie krajiny ako napríklad Maroko.

Gastronómia a hoteliérstvo – ak patríte k milovníkom jedla, určite nepohrdnete touto chutnou časťou výstavy. Nájdete tu aj profesionálne prístrojové vybavenie či nábytok.

Poľovníctvo a oddych

Welness a fitness – ak ste si ako novoročné predsavzatie dali schudnúť pár kíl a žiť zdravšie, určite neprehliadnite ani túto časť veľtrhu.

Výstava strojov a technológií pre obchody

Gastropack

popcorn-1085072_960_720

Camera Slovakia  – Za povšimnutie určite stojí aj unikátna výstava Ľubiša Fellera, ktorý nám vďaka jeho 52 zväčšeninám priblíži 6 rôznych kontinentov.  Z týchto fotiek nie je cítiť iba lásku k cestovaniu, ale aj emócie.