Tip na víkend: Autosalón

0
2462

Priestory Incheby sa na pár dní premenia na parkovisko, kde budete mať možnosť vidieť výstavu automobilov v podobe Ausalóna a luxusných tovarov či služieb.

autosalon

Autosalón sa pravidelne koná v apríli, tento rok to vychádza na 19-24.4. Na tomto mieste budete mať možnosť vidieť množstvo áut rozličných farieb, typov a dokonca aj značiek, ktoré vám určite vyčarujú úsmev na tvári. Na podujatí nesmú chýbať svetové značky ako sú Audi, Honda, Hyundai, Kia alebo Škoda. Tieto značky však nie sú jediné, ktoré tu uvidíte. Môžete sa pokochať kamiónmi, ktoré budú zdobené nádhernými kresbami či dokonca veteránmi a luxusnými automobilmi. Stretnete sa tu so značkami ako sú  Ferrari či Lamborghini.

autosalon_

Ak však nehľadáte nové auto a so svojim terajším autom ste spokojní, môžete si ho vylepšiť alebo sa aspoň potešiť nejakou maličkosťou. Budete mať možnosť vypočuť si kvalitnú hudbu z najvychytanejších reproduktorov, na simulátore si vyskúšať aké to je, keď sa s vami auto začne točiť dole hlavou a presvedčiť sa o tom, že pásy sú naozaj dôležité. Nesmú chýbať ani autosúčiastky či doplnky akými sú stierače, disky, kolesá, svetlá či dokonca LED podsvietenie, poťahy a veľa ďalšieho.

Celkový dojem dotvoria krásne Slovenky, ktoré vám budú spríjemňovať pohľad na autá.