Tajný život maznáčikov odhalený

0
3738

Ako sa asi správajú naši štvornohý miláčikovia, keď nie sme doma? Čo asi robia a na čo myslia? Na túto otázku, ktorá zaujíma snáď každého milovníka domácich miláčikov, vám odpovie vtipná animovaná komédia Tajný život maznáčikov, ktorú vytvorili autori filmových hitov ako je Ja, zloduch (Gru) či Mimoni.

maznacikovia

Pes Max a človek Katie sú najlepšími kamarátmi na svete. Jediné, čo Maxa v jeho živote trápi je, že ho Katie na niekoľko hodín necháva samého doma. Jeho idilický život mu však pokazí chlpaté monštrum Baron, ktorého Katie priniesla z útulku. Tak sa z ich šťastného žitia vo dvojici naraz stane trojka. Max a Baron sa však nenávidia a tak si už od prvej chvíľky kazia život. Ako to celé dopadne?

Osobné hodnotenie

Celý dej je zľahla nudný. Tvorcovia totiž siahli na istotu, a tak sa vo filme stretneme s úplne bežnými javmi ako je útek, stratenie sa a podobne. Na druhej strane však nemôžeme čakať, že pôjde o niečo prevratné, keďže sa tvorcovia filmu snažili vytvoriť rozprávku navrhnutú aspoň sčasti skutočným životom.

New York je však vyobrazený dokonale. Majestátne budovy, úžasná atmosféra večerov a množstvo svetiel.

Celý dej nás však budú baviť jednotlivé postavičky rôznych charakterov, ktoré nám vyčarujú úsmev na tvári. Niektoré postavičky si dokonca obľúbite natoľko, že vám bude ľúto keď sa vo filme vyskytnú iba na malý okamih.

Celkové hodnotenie 3/5