Stretnite sa s vašimi obľúbenými hrdinami ZOČI VOČI

Vychutnajte si vašich obľúbených hrdinov aj naživo. Mlyny si pre vás pripravili Spiderman & Avengers postavy v životnej veľkosti

0
2853

Túžili ste sa niekedy stretnúť so svojimi obľúbenými postavami v životnej veľkosti? Teraz máte jedinečnú príležitosť. Galéria Mlyny si pre vás pripravila MARVEL SPIDERMAN & AVENGERS postavy zo sveta komiksov a filmu. Budete vidieť nielen postavy v reálnej veľkosti, ale aj figúrky z limitovanej edície. Túto výstavu môžete vidieť na dvoch poschodiach v čase 13.4.-1.5.2016. 

spiderman-1043735_960_720

Tieto postavy nie sú populárne iba vo svete komiksov, ale aj v televízii ako rozprávkové seriály či akčné sci-fi filmy, ktoré ste už určite videli. Originálne a jedinečné kostýmy či zelená koža nie je jediné, čo vás zaujme. Mlyny sa na chvíľku zmenia na rôzne časti sveta, v ktorých sú tieto postavy ako doma a na samotné mestá či miesta si určite pamätáte.

Galéria Mlyny vám umožní stretnúť sa po porvýkrát zoči voči nielen so Spidermanom, ale aj s Avengermi. A to všetko na jednom mieste. Konkrétne sa stretnete s už spomínaným Spidermanom, taktiež známym ako pavúčím mužom, Thorom, kapitánom Ameriky, Ironmanom i Hulkom.

hulk-667988_960_720

Celú výstavu budú obohacovať interaktívne stojany, ktoré vás nie len zabavia, ale aj otestujú.