Reštaurácia Rybársky dvor

0
1877

Na stránke Rybárskeho Dvora vám ponúkajú nezabudnuteľný zážitok a musím uznať, my sme ho zažili.

ilustračná foto
ilustračná foto

Zrejme sa teraz nazdávate, že sme z reštaurácie museli byť nadšení, ale opak je pravdou. Ja osobne som mala možnosť ochutnať horúcu čokoládu. A po tom, čo vám poviem, tam určite nebudete chcieť ísť.

Horúca čokoláda bola servírovaná so šľahačkou posypanou kakaom. Žiaľ, šľahačka bola kyslá. Našu reklamáciu prijali a priniesli nám novú horúcu čokoládu. Tešila som sa, že tentokrát to bude už o niečo lepšie. Šľahačka však opäť „nesklamala“ a bola ešte kyslejšia. Na opätovnú reklamáciu nám nezareagovali práve najpríjemnejšie a kyslastú chuť popreli. Zákazníkovi prejde chuť na ich jedlo, keď sa mu toto stane.  V každom prípade by si mali zvážiť, či nechcú zmeniť kuchára. Zrejme ani sám nevie, čo má svojmu zákazníkovi naservírovať a takto im ničí reputáciu ich nádhernej reštaurácie.

ilustračná foto
ilustračná foto

Majitelia pravdepodobne stavili na výzor, totiž dizajn reštaurácie je naozaj príjemný. Steny majú krásne farby a prostredie neďaleko Piešťan, v ktorom je Rybársky dvor situovaný, je naozaj famózne. Som však toho názoru, že pekný obal naozaj nestojí za reč, keď vás obslúžia pokazenou šľahačkou.