Recenzia: Zaskáčte si s hrou Just Dance 2014

0
2769

Zahrala som sa pár rokov starú, no stále obľúbenú hru Just Dance 2014. Dá sa hrať na Wii, Play Station alebo aj Xbox konzolách a pozná ju celý svet. Aj vďaka You Tuberom sme sa o nej mohli dozvedieť, a zároveň sa pokochať tanečnými, ale aj zábavnými kúskami, ktoré predvádzali naši známy slovenskí i zahraniční youtuberi. Vychytávkou, ktorú možno vidieť v každej novšej verzii tejto hry je zdieľanie tanečných kreácií so svojimi kamarátmi prostredníctvom sociálnych sietí.

just_dance_2014_2

O čo v hre vlastne ide?

Na to, aby ste si hru mohli zahrať, potrebujete pohybové zariadenie, ktoré bude snímať vaše tanečné pohyby. Akonáhle si zvolíte predvolenú pieseň, začnete napodobňovať kroky tanečníka, ktorého vidíte na televízore. Vaše tanečné kreácie budú následne hodnotené hviezdičkami, pričom 5 hviezdičiek je najlepšie možné skóre. Nie len že sa zabavíte, ale aj si zacvičíte.

V hre nájdete pesničky ako sú: Candy, I Will Survive, Kiss You, Feel This Moment a podobné trendy.

A ak vám to nestačí, budete si môcť za hráčske peniaze či za odtancované body nakúpiť ďalšie skladby, ktoré sa vám postupne sprístupnia. Preto neváhajte a tancujte.

Čítajte aj: 

Nintento sa na Pokémon GO nenabalí. Kto teda?

Hra Twister už aj na xBoxe! Máme pre vás recenziu.

Pozor na vplyv facebooku! Môže byť spúšťačom depresií