Recenzia: Doba ľadová – Mamutí tresk

0
3313

Opäť sa na naše plátna vracia Doba ľadová, ktorá nám aj v týchto horúčavách poskytne trocha chladu. V piatom pokračovaní tohto obľúbeného animáku opäť stretneme všetkých obľúbencov, no film obohatia aj nové postavy. Veveričiak Scrat sa v snahe chytiť oriešok dostane do vesmíru, a tam, ako to už býva zvykom, nespraví nič dobré. V dôsledku jeho „šikovnosti“ sa na planétu rúti obrovský magnetický meteorit, ktorý môže vyhubiť všetko živé. Podarí sa zachrániť Zem a túto obrovskú katastrofu zvrátiť?

mamuti_tresk

Osobné hodnotenie

Opäť sme sa mali na čo tešiť. Množstvo humorných scén i dialógov, ktoré vyčarili na tvári úsmev tak malým, ako aj veľkým.

Malá Broskynka už čo-to povyrástla a jej vysnívaný partner sa s ňou chystá odísť. Čo by to bolo ale za rodičov, keby svoju milovanú dcéru chceli len tak pustiť? Manny s dcériným výberom vonkoncom nie je spokojný, a tak sa jej snaží dokázať, že jej vysnívaný partner nie je tak úžasný, ako sa jej zdá.

A čo by to bolo za Dobu ľadovú bez nášho obľúbeného ťarbavého Sida, ktorý dokáže všetko pokaziť? Konečne sa dostávame k časti, kde si aj Sid nájde svoju životnú lásku, no bude v tom menší háčik.

Osobné hodnotenie 3/5

Čítajte aj:

Recenzia: Hľadá sa Dory

Recenzia: Ninja Korytnacky 2