Originálna spomienka: Taška s potlačou

0
1774

Leto. Najkrajšie obdobie, na ktoré sa celý rok tešíme. Ľudia zhadzujú svoje svetre a nechávajú sa hladiť slnečnými lúčmi. Pravým dôvodom našej radosti sú však dovolenky, ktoré trávime na nezabudnuteľných miestach. Máme možnosť spoznávať svet, stretnúť sa s rodinou či pokochať sa krásou Slovenska. A ako to už býva zvykom, aby sme si naše spomienky uchovali v mysli, kupujeme si rôzne suveníry, ktoré by nám tento zážitok strávený s rodinou či priateľmi mohol osviežiť.

taska s potlacou

Čo však robiť, ak sa nám žiaden z ponúkaných darčekových predmetov nepáči? Existuje veľmi jednoduché riešenie, ktoré si navyše budete môcť uchovať a nosiť vždy so sebou. Veľmi obľúbenou novinkou sú tašky s nápisom mesta, ale čo takto si jednu vyrobiť, a to rovno s vlastnou fotkou? Nemusí to byť výlučne len fotka vás, no možno fotka prírody či architektúry, ktorá vás uchvátila.

Navyše, čo sa dá pokaziť taškou? Môžete ju nosiť na ďalšie výlety, do práce, školy či obchodu. Medze jej používania sa nekladú. Ide o praktickú vec, ktorá si u vás určite nájde svoje využitie. Ako bonus má niekoľko vreciek na zips, takže sa v nej budete vedieť veľmi dobre orientovať.