Ofajč

0
2034
Autor: flipboard.com
Autor: ostravan.cz

Akčná komédia s Kristen Stewart a Jessom Eisenbergom v hlavných úlohách určite zaujme každého. Milovník trávy Mike, ktorého nezaujíma nič iné ako húlenie, spolu so svojou priateľkou Phoebe žije v malom mestečku. Pracuje ako predavač v miestnom obchode, no jediné čo ho zaujíma, je zohnať len ten najlepší matroš. Ani vo sne ho nenapadne, že by sa mohol zaujímať aj o niečo iné. Až kým mu do obchodu nepríde cudzia žena a nezačne mu hovoriť rôzne nezmysly. Od tej chvíle sa mu život obráti naruby a stretne sa s rôznymi neznámymi ľuďmi, ktorí sa ho snažia zabiť. Mike zisťuje, že má schopnosti zabijaka, o ktorých doposiaľ nevedel a bohužiaľ ani sám nevie, čo sa s ním deje. Ako to napokon skončí, keď sa stretne s tými najšialenejšími vrahmi sveta?

Autor: flickeringmyth.com/
Autor: flickeringmyth.com

Osobná skúsenosť

Celkovo sa mi naozaj veľmi páčil. Mal všetko, čo mal mať – napätie, akciu i dej.

Mike, ktorý si zo svojho života pamätá iba posledných 5 rokov, a nikdy nepremýšľal nad tým, aké mal detstvo, sa mi zdalo trošku absurdné.

Ak si však odmyslíme tento príbeh a zameriame sa predovšetkým na samotný akčný film, určite si človek príde na svoje.

Veľmi sa mi páčilo mnoho naozaj zaujímavých scénok, kde Mike zabije svojho protivníka lyžičkou, ktorú mu vrazí do krku a všade naokolo strieka krv. A takýchto absurdných scénok je tam oveľa viac. Napriek tomu, že to je viac než nereálne, tento film ma nadchol a odporúčam si ho pozrieť.

Moje hodnotenie 4/5