Neviete sa dočkať prvých jarných kvetov? Noste ich na svojom mobile!

0
3301

Niektoré romantické a nežné duše túžiace po rozkvitnutých lúkach a pulzujúcich farbách prebúdzajúcej sa prírody, nemusia už čakať, kým sa príroda uráči konečne započať jarný prerod. Americká dizajnérka, skrývajúca sa pod menom House of Blings, zbiera kvety, ktoré potom suší a aplikuje na priehľadné obaly mobilných telefónov. Pre niekoho možno gýč, pre mňa osobne príjemné osvieženie zachmúrených „predjarných“ dní.

Dizajnérka používa len skutočné sušené kvety, ručne zbierané a sušené na kalifornskom slnku. Každý obal je originál, nenájdete medzi nimi dve rovnaké. Kvety po vysušení aplikuje na dokonale čisté a transparentné obaly, na ktorých vyniknú rozdielne tvary a fascinujúce farby lupienkov. Je to akoby ste na svojom mobile nosili malý herbár. V kontraste s modrou oblohou vyzerajú obaly skutočne očarujúco.

Viem si predstaviť, ako ich vyťahujete uprostred upachteného veľkomesta alebo nudnej prednášky v škole. Pohľad na skutočné kvety vždy upokojí a odplaví vašu myseľ na rozkvitnutú lúku, kde môžete len polihovať, žmúriť do slnka a len tak byť. Ak neholdujete komerčným, nudným obalom, táto romantická, kvetinová verzia by vás mohla potešiť. Prípadne niekoho, koho máte radi…

kvety 1

kvety 2

kvety 3

Obaly si môžete objednať na Etsy.com.

Photo credit © House of Blings