Motivačné filmy, ktoré vás zdvihnú z gauča

0
5755

S novým rokom prichádzajú aj nové plány do roka. Vaše predsavzatia sa týkali športu, životného štýlu či času s rodinou a priateľmi. Niet však pochýb, že jedného dňa začneme pochybovať a miesto plnenia si svojho priania, budeme sedieť pred televízorom a ani si neuvedomíme, ako rýchlo ubehne čas. Práve preto vám v tomto článku predstavím motivačné filmy, ktoré vám pomôžu nevzdať sa.

 

1. Tajomstvo (The Secret)

Autor: technologytell.com
Autor: technologytell.com

Tento film sa týka zákona príťažlivosti a pozitívneho myslenia. Hovorí o tom, že vedomie a podvedomie majú vplyv nielen na naše pocity a emócie, ale aj na náš celkový život.

 

2. Áno (Yes Man)

Autor: http://freemoviedownloadshd.org/
Autor: http://freemoviedownloadshd.org/

Veľmi vtipný a zaujímavý film, kde je v hlavnej úlohe zamestnanec banky, ktorý na každú otázku odpovedá nie. V deň, keď navštívi motivačný seminár sa však všetko zmení. Na každú jednu otázku odpovedá áno a všetkým problémom sa odrazu postaví tvárou.

 

3. Bruce Všemohúci (Bruce Almighty)

Autor: www.comicvine.com
Autor: www.comicvine.com

Veľmi veselá a zábavná komédia, ktorá má hlboko v sebe zakotvený zmysluplný odkaz. Televízny reportér, ktorý sa neustále sťažoval na Boha, až tak, že sa jeho každodenné sťažovanie nestalo len rutinou, ale aj výhovorkou. Jedného dňa sa mu Boh zjaví a obdaruje ho veľkou mocou. Po čase však zistí, ž táto moc neznamená iba radosť, ale aj starosť a jeho pohľad na život sa radikálne zmení.

 

4. Šťastie na dosah (The Pursuit Of Happiness)

Autor: www.kickasstoo.com
Autor: www.kickasstoo.com

Príbeh je o neoblomnom predajcovi, ktorý vo svojom živote zažíva naozaj veľké ťažkosti a podstupuje rôzne výzvy, a to všetko preto, aby mal jeho syn lepší život. Tento láskyplný otec sa nikdy nevzdá a ide si za svojím cieľom.

 

5. Pokojný bojovník (The Peaceful Warrior)

Autor: www.saproto.nl
Autor: www.saproto.nl

Hlavnou postavou je študent vysokej školy Dan, ktorý má všetko, po čom mladí ľudia túžia. Krásny vzhľad, slávu, pozornosť dievčat, priateľov aj talent na gymnastiku. Dan je však nešťastný a nedokáže spávať. Jednu noc ho navštívi duchovný sprievodca a on vkročí na cestu sebapoznávania.