Labyrint: Zhorenisko

0
4170
Admin: youtube.com
zdroj: youtube.com

Obsah

Po tom, čo Thomas spolu s jeho kamarátmi unikli zo smrtiaceho Labyrintu dúfali, že sa všetko zmení k lepšiemu. Vrátia sa k svojmu starému životu a opäť budú žiť tak, ako predtým. To bol však ten najväčší omyl. Namiesto slobody ich čaká ďalšia skúška – druhá fáza labyrintu. Ich ďalšia skúška ich zavedie na Zhorenisko, najvysušenejšiu časť planéty, kde nebudú bojovať o život iba kvôli všadeprítomným nástrahám, ale aj so samotným prostredím. Na Zemi sa stretnú s ľuďmi, ktorý sa nazývajú „raplovia“. Takýto človek má po celom tele hnisajúce rany, a ktorý kvôli vírusu stratil svoju príčetnosť. Dokáže sa Thomas s jeho priateľmi opäť dostať z tohto neľútostného labyrintu?

Autor:Hypable.com
Autor:Hypable.com

Osobná skúsenosť

Ak sa vám páčil Labyrint – Útek, určite sa vám bude páčiť aj toto pokračovanie.

Ak by som mala porovnávať tieto dve časti, zdalo sa mi, že prvá časť mala naozaj veľmi zaujímavý dej i samotné spracovanie bolo výborné, ale dej ubehol naozaj veľmi rýchlo. Presne to sa stalo aj pri tejto druhej časti. Na môj vkus ju mohli rozdeliť radšej na dve časti ale s tým, že tam bude toho viac.

V každom prípade sa mi táto druhá časť páčila oveľa viac a to i možno preto, že už mala oveľa reálnejší pohľad na život (i napriek tomu, že sa jedná o labyrint).

Spracovanie filmu sa naozaj podarilo. Je zaujímavý, človek sa veľmi rýchlo ocitne v deji. Vo filme je množstvo dobrodružstva, adrenalínu a napätia.

Určite odporúčam pozrieť si Labyrint. Samozrejme, treba mať ešte predtým pozretý prvý diel, inak sa v deji stratíte. Moje hodnotenie 5/5