Hotel Transylvánia 2

14
5696

Už od 1. 10. 2015 sa môžete tešiť na druhú časť úspešného animovaného filmu: Hotel Transylvania 2.

Autor: hoteltransylvania2.com
Autor: hoteltransylvania2.com

Obsah

Obľúbená rozprávka je späť. Brány Hotela Transylvánia sa po Mavisinom a Jonathanovom „cinknutí“ otvorili aj pre normálnych ľudí, čo zapríčinilo naozaj obrovské zmeny. Drakulova dcéra Mavis a obyčajný smrteľník Jonathan sa vzali a majú spolu úžasného synčeka Denisa, ktorý však nejaví žiadne známky svojej upírskej krvi. Jeho najobľúbenejším strašidlom je výchovná rozprávka pre deti a obľúbený lietajúci človek je Batman. Drakula sa však nevzdáva a pevne verí, že je jeho vnúčik i napriek tomu pravý upír. Je rozhodnutý vyskúšať naozaj čokoľvek, a preto pošle Mavis spolu s Jonathanom do rušného mesta ľudí. Denisa nechajú v dedkových rukách, no Mavis nemá ani tušenie, čoho všetkého je Dracula schopný. Podarí sa mu objaviť v Denisovi jeho upíriu „krv“? Dokáže sa Drakula zmieriť s tým, že jeho vnuk možno nebude nositeľom jeho rodu a nikdy si s ním nezalieta?

Autor: cambio.com/brandi-fowler
Autor: cambio.com/brandi-fowler

Osobná skúsenosť

Rozprávka stelesňuje presne to, čo človek hľadá a veľkrát sa toho v žiadnom filme či rozprávke nedočká. Tento animovaný film má v sebe veľké dobrodružstvo, človeka určite zaujme, pobaví a ako je už u rozprávok zvykom, aj táto končí šťastne.

Opäť sa stretávame s tými najobľúbenejšími príšerami, ako je Frankenstein, vlk či neviditeľný muž, pri ktorých neostane ani jedna tvár bez úsmevu.

Veľmi sa mi páči, že je rozprávka celý čas napínavá a človek až do poslednej chvíľky nevie, či Drakula prijme svojho vnuka takého aký je, a to aj napriek tomu, že nejaví žiadne známky upírstva.

Do deja sa zapletie i nová postava v podobe Drakulovho otca (Denisovho pradedka), ktorý je proti ľudskej rase a myslí si, že by ju mali vyhubiť. Drakula mu svojho zaťa, a predovšetkým svoje vnúča nechce za žiadnu cenu ukázať. Ako zareaguje Drakulov otec keď odhalí toto tajomstvo?

V deji je množstvo zaujímavých mini dobrodružstiev, ktoré vás určite zaujmú. Zároveň sa príbeh odohráva v rozličných prostrediach, či už je to Hotel Transylvania, ľudské obydlie kde Jonathan vyrastal alebo letná škola, do ktorej chodil Drakula.

Rozprávka je naozaj veľmi dobre spracovaná. Má všetko, čo by dobrá rozprávka mať a určite pobaví a poteší malých i veľkých. Moje hodnotenie je 5/5.

 

 

Comments are closed.