Fakju pán profesor 2

0
3338
Autor: http://www.europacinemas.sk/
Autor: http://www.europacinemas.sk/

Opäť sa k nám vracia veľmi obľúbený teenegérsky film – Fakju pán profesor. Byť úspešným lupičom je naozaj únavné. Takýto človek musí mať nesmierne pevné nervy, avšak mať pevné nervy na triedu s ktorou si nevie nikto poradiť? To nie je prechádzka ružovou záhradou ani pre zlodeja. Zeki  svoju triedu zvláda bravúrne, no niet pochýb, že sa pri nich naozaj zapotí. Keď sa dozvie, že jeho kamarát z rovnakej zlodejskej bandy umrel a zanechal mu zopár diamantov, neváha ani sekundu a rozhodne sa prilepšiť si svoj ťažký učiteľský život. Netuší však, že sa nešťastnou náhodou dostanú až do Thajska. Pre to, aby sa dostal do Thajska, musí zobrať svojich nezvládnuteľných študentov zobrať so sebou. Aby toho však nemal málo, budú mu neustále v pätách, aby mu znepríjemňovali každý jeden deň na tomto ostrove.

Osobná skúsenosť

Už dlho som sa nestretla s tým, aby bolo pokračovanie nejakého filmu lepšie, ako samotná jednotka. Fakju pán profesor 2 sa však prekonal.

Napriek tomu, že prvý diel bol o výchove študentov a vo vedľajšej úlohe bolo hľadanie peňazí či nájdenie lásky v študentskom prostredí, táto časť je naozaj odlišná. Dej sa odohráva v Thajsku na pláži, kde sa zlodej – učiteľ ocitne v pasti. Nielen že má na krku niekoľko postrachov školy, aby toho nebolo málo, na krku má chlapca s psychickou poruchou, ktorý je bezhlavo zamilovaný do jeho priateľky. Aby toho však nebolo málo, do cesty sa mu postaví i druhá škola na čele s ex priateľom jeho súčasnej priateľky.

Autor: http://www.europacinemas.sk/
Autor: http://www.europacinemas.sk/

Opäť sa musí rozhodnúť, či podrží svoju triedu a postaví sa na stranu dobra, alebo opäť skočí do svojho starého no oveľa jednoduchšieho, zlodejského života.

Film je o vzájomnej podpore, spolupráci a hlavne sa v ňom človek stretáva s množstvom humorných situácií, ako aj v prvej časti Fakju pán profesor.

Nakoľko je táto druhá časť oveľa lepšia, ako prvá, vyskytuje sa tu množstvo humoru a má i naozaj zaujímavý a lákavý dej pre teenegerov, moje hodnotenie je 5/5