Paradise Hotel odštartoval, prezentoval sa zástup tváričiek, tiel aj ohováraní

0
1538

Reality show Paradise Hotel má byť o párovaní, prežití v luxusnom hoteli v exotickej Dominikánskej republike v páre muž a žena, či možno sa neskôr dočkáme aj niečoho iného? Spoznali sme päť žien, a päť chlapov. Tak trochu podobné typy, naleštené svaly, krásne telá, chlapíci, čo si neustále chytajú vlasy, upravujú sa a dievčatá pomerne podobné. Aj milé, vtipné, aj vulgarizmov kopec padalo. Jedným z párov, okolo ktorého sa najviac točil úvodný diel bol Niki a Leo. Lea by chceli viaceré. Niki bola sklamaná z jeho správania po troche alkoholu a v podstate okolo tohto sa točila značná časť tohto vydania. Až rozum stál nad niektorými vyjadreniami, ktoré stihli za tú dvojhodinu padnúť.

V skratke sa však tento deň niesol v spárovaní 5 žien a 5 mužov, ich spoznávaní, ubytovaní a večierku s množstvom alkoholu. Alkohol rozviazal jazyk niekoľkým ľuďom, začali hneď na začiatku intrigy a ohovárania, ale aj množstvo vypočítavosti a stratégie, hneď sa začali formovať aj prvé priateľstvá a tábory. Pokojné vody rozmútila Zuzana Plačková, ktorá sa odprezentovala ako „playmate“ a ako jedenásta súťažiaca mala narušiť aktuálne stavy a páry. Aj ju sme mali možnosť vidieť často pred zrkadlom, videli sme niekoľko jej vyjadrení a množstvo vypípaných slov aj po 22:00 hodine.

Spoznali sme hotel, súťažiacich a izby na ktorých budú ubytovaní. V niektorých prvkoch sa odlišujú, inak sú všade veľké manželské postele a na vankúšoch každého čakal balíček prezervatívov. To hovorí samo za seba, čo sa od súťažiacich očakáva. Pridajme si k tomu izolovanosť, krásne lesklé vypracované telá opačného pohlavia a nádherné miesto… a pridajme aj dlhý čas sexuálnej abstinencie a neobmedzene alkoholu. Z toho plynie len jedno a to sa od všetkých aj očakáva. To sa bude dať o čom zase písať… My ale sľubujeme, že sa viac k téme vracať nebudeme.

Tak ako sa dnes točilo všetko okolo Zuzany Plačkovej, rovnako sa bude aj zajtra a ďalšie dni. Názory viacerých sa zhodli, že jej úloha v šou je zámerom televízie a všetko je dohodnuté v scenári. Názory ľudí sa objavujú na stránkach nášho známeho červeného denníka ako aj v komentároch na stránkach televízie. Na youtube stúpla návštevnosť Zuzaniných videí. Na jednom takom výrazne svieti UNLIKE červená hodnota hodnotenia. Prečo asi?