Odštartovala zoznamka Mama, ožeň ma! Na 2. krát

0
1826

Po talentovej šou na JOJ odštartovala šou Mama, ožeň ma! už po druhý raz. Prečo? Relácia už mala svoju premiéru, lenže v ten večer, kedy sa skôr sledoval u konkurencie futbal. Keďže mali veľmi slabú sledovanosť, povedali si, že ľudí musia presvedčiť, že spravili chybu a tak znova ten istý diel úvodu do šou. A bolo na čo pozerať.
Mama, ožeň ma, v podstate reality show a zoznamka v jednom je výsledkom castingu starého niekoľko mesiacov, do ktorého mali mamičky prihlásiť svojich starých mládencov. Hlásili sa aj dievčatá a ženy, ktoré chceli o konkrétnych mužov zabojovať. Prihlásilo sa viacero protikladov, aj osôb podobných.

Mladíci a ich mamičky
Tak napríklad mladík z Hodonína, ktorý spieva v rockovej kapele a jeho mama je bývalá učiteľka, má dve nápadníčky. Jednu tichšiu a jemnejšiu Slovenku a druhú príšerne skoro až pražácky znejúcu staršiu ženu s troma deťmi, ktorá je na pohľad pekná, no zvárazňuje, že si zakladá aj na duchovne.
Je tu aj mladík Miro, ktorý sa pred podľa mňa na pohľad nie príliš peknou ženou s rečovou vadou chváli, koľko vydrží v posteli, no je celkom ohúrený, keď príde mladá podnikateľka z Brna, ktorá s tetovaniami a pírsingom vyzerá ako nevybúrené mladé dievča. Je však správne sebavedomá a tak má veľké šance uspieť… ale z Brna až do Prešova? Že by si mamička pustila svojho jediného do Brna?
V českom Liptáli žije s matkou Michal o ktorého prejavili záujem dve slečny, jedna Slovenka, mladé pekné dievča, ktoré stíchlo keď sa objavila živšia slečna, pracovníčka pri poštovej prepážke z Havířova. Tá je aj razantná, flegmatickejšia a akčnejšia.
V Spišskej Belej žije s mamou mladík, ktorý pracuje ako pomocník na pumpe. Chcú o neho bojovať Erika a Dominika. Erika, trochu mohutnejšie dievča s názorom, že Michal je tak trochu mamičkyn cecok, si ani nevšimla, že má Michal bližšie k Dominike. Dominika je mladé dievča, ktoré má rado hokej, priateľov a pozná zábavu, no podľa Michalovho odhadu z očí si myslí…

Len tá hudba… ach!
Strašne tupé mi pripadalo, že počas rôznych častí častí šou hrali skladby z filmov ako Shrek a Pearl Harbor. Najmä keď filmy poznám mi to pripadalo logické a vhodné asi ako tapety na balkón. Tiež to vyzerá dobre, ale je to sprostosť.