Búrlivé víno nekončí, pokračuje 4. sériou od 5. januára 2015

5
4233

Búrlivé víno MarkízaBúrlivé víno, ktoré sa už dávno stalo telenovelou, stále nekončí. Jeho štvrtá séria bude takmer o tom istom, ako predchádzajúce. O neuveriteľných zvratoch, o boji zla proti dobru a náhlom zvrate v posledných dieloch série, o zloduchovi číslo 1, ktorý na začiatku zloduchom nebude a bude chcieť Dolinských pozemky, vinárstvo, alebo niekoho zničiť, aby bolo dostatok vyhrocujúcich situácií. V štvrtej sérií sa diváci môžu tešiť na viacero nových tvárí. Hlavnou negatívnou postavou však bude mocný a bohatý Vlado Kobielski, ktorý sa z minulosti veľmi dobre pozná s Evou Dolinskou. Má dôjsť aj k určitému časovému posunu.

V závere 3. série pôda pre 4. sériu
To, že príde pokračovanie bolo divákom jasné už zo záveru predchádzajúcej série, kedy postava Michala Oláha uniesla Adama Dolinského, Inde aj Ninu a držal ich v bunkri s výbušninou. Hneď v tomto diely sa odohrala aj hospitalizácia Michala Oláha, ktorý sa javil ako nepríčetný blázon. Rita Kernová, jeho vtedy právoplatná manželka mu pri návšteve blázinca neverila ani slovo z prejavov blázna a keď odišla, Oláh spustil krátky monológ bežným hlasom, čím každému dal najavo, že blázna naozaj len hrá. Je veľmi pravdepodobné, že sa z blázinca dostane. V závere však u niektorých divákov naozaj prišiel strach, či predsa príde pokračovanie. Záver mal všetko ukončiť a mohla tak skončiť závislosť divákov od poznania osudov svojich hrdinov a nevynechania jednotlivých dielov. Trápenie nekončí, pretože televízia žmýka celé Vínne (obec, ktorá je dejiskom, pozn. redaktora), kým púšťa šťavu a sledovanosť.

Obsah na Markíza webe
Vyznieva až vtipne a neisto, keď samotná televízia zverejní video z novej série seriálu ako „Ekluzívne u nás“, keďže kde inde by to malo byť, ak nie v jej televízií. Všetky videá nám dnes hlásia isté a jasné „303: Failed to load a resource: Unable to load resources: Error#2124“ čiže divák si nič nepozrie. Z ukážok z televízie je však jasné, že sa konečne odohrá svadba hlavných postáv a to Niny Dolinskej a Martina Roznera. Vlado Kobielski v úlohe novej dôležitej postavy bude nepochybne hýbateľom deja, ukázal to v ukážke, keď sa priviezol na vrtuľníku. Vrtuľník je pre bežného diváka prejavom finančnej moci. Nevedno, či si filmári vybrali práve model malého vrtuľníka najlacnejšieho v ponuke predajcov, ktorý používajú aj skutoční mafiáni v skutočnej Európe (zdroj: internetové fóra v čase 2012 až 2013, keď sme tento typ vrtuľníka hľadali do iného článku).

v spolupráci so Simona P., foto: trailer tretej série

Comments are closed.