Včerajšie Superstar: vulgárny a trápny Rytmus, duetá a terctet

2
1927

Včerajšie Superstár bolo zaujímavé tým, že nešlo o vystúpenia len jednotlivcov, ale predviedli sa aj duetách a v jednom terctete. ako prvá šla na pódium Alžběta Kolečkářová. Pred ňou však vystúpili špeciálni hostia Jiří Korn a Helena Vondráčková. Azda najlepší výkon predviedol v samostatných „nájazdoch“ Lukáš Adamec. Spieval aj Martin Harich, ktorého divácke hlasy takmer poslali domov, no porota využila jedinú Divokú kartu, možnosť vrátiť niekoho do hry. Druhá časť spojila Lukáša Adamca a Gabrielu Gunčíkovú do kvalitného dueta. Nasledoval terctet Ševčíka, Haricha a Kurca spievajúci skladbu z filmu Traja mušketieri a na záver zamilovaná dvojica Michal Šeps a Alžběta Kolečkářová zaspievali svoju love song od Sonyho a Cher. Medzi týmto celým dianím sa odohrávali aj scénky, kde sa Rytmus ukázal ako buran. Hoci on sám niekoho nazval polomŕtvym, iného sedlákom, a podobne, sám vyznel ako buran, ktorému sa vulgárnosťou a trápnosťou v ten večer nikto nevyrovnal. Viac o dianí sa dočítate nižšie.

Najskôr to boli malé urážky, no zgustol si pri hodnotení Michala Šepsa. To že on nevie spievať, vie každý. Robí ale ojedinelú šou, čo baví ľudí. Rytmus mu nedaroval, že mohol postúpiť až sem, tak ho pourážal, ako sa len dalo. Michal sa nedal. Povedal mu svoje „Ty si dělej rap a nekecej do muziky“. Michala sa zastali aj iní v porote. Tiež nie príliš priaznivé hodnotenie prišlo, keď spieval s Alžbetkou duet. To najtvrdšie a najtrápnejšie z Rytmusovej strany však prišlo skôr pred Michalom a Alžbetkou na konci hodnotenia terctetu Šeps – Harich – Kurc. Bez nejakého zmyslu, niečoho, čoho by sa to týkalo, celkom mimo misu Rytmus povedal, že „im j3be“. V tej chvíli pár ľudí pri televízoroch doma len otvárali huby a civeli, či počuli dobre. Rytmus sa chcel ukázať ako king, ale že to preháňa si nevšimne len asi on a hŕstka vymletých fanúšikov. Bolo po 22:00 hodine, ale azda každé dieťa, čo sledovalo do 22:00 si to kvôli Superstár prešvihlo aj nad 22:00 hodinu.
Nuž a mimochodom, opäť skolabovala ďalšia fanúšička a zase to bolo pri speve Martina Haricha. Aj o tom sa dozviete viac na nižšie spomenutých stránkach…

Sledujte dianie o Superstár
Nenechajte si ujsť novinky a správy zo sveta Superstar. Tu nenájdete žiadne sprosté vymyslené články o tom, že asi niekto chodí s niekým, či niekto niekomu zakazuje sex a podobne. Vymyslené témy a „na silu“ písané veci tam skrátka nepotrebujú. Čítajte na stránkach vlastné články, nekopírované zo stovky iných webov na slovenskom neoficiálnom webe CeskoSlovenskoHladaSuperstar.eu.
Nedávno chcel webu uškodiť útok hackera. Už to vyzeralo, že stránky padnú a útočník si príde na svoje, no zmenil sa dizajn, funkcie, prišlo viac noviniek a momentálne asi ani nenájdete bohatší web o Superstár, ako je tento. Stránky patria medzi našich partnerov, a zároveň pripomínajú, že každý komentár návštevníka je vítaný. Príďte aj vy na: CeskoSlovenskoHladaSuperstar.eu

Comments are closed.