Tretí Superstar večer za nami. Čo priniesol?

2
1767

27. februára začal tretí Superstar večer. Celkový úvod za zvučky Superstar bol o zamýšľaní sa poroty, prečo vlastne súťažiaci spievajú zle. To majú pravdu. Niektorí naozaj prídu a spievajú zle. Dnešné zameranie na začiatku bolo z Bratislavy. Petra Huliaková a Kamila Vyskočilová sú dve kamarátky, ktoré sa stretli po nejakej dobe až tu. Z nich sa to podarilo len Petre Huliakovej s pesničkou od Jany Kirschner. Kárász Nikolas sa skôr trápne smial a nepredviedol nič okrem šialeného smiechu a hlúpostí. Na otázku toho, čo by si kúpil, povedal, že si kúpi zlato, veci a Desmod. “Počkajte, už budem” dosmial sa, ale podivný hlas ho neprešiel. Môžete hádať, čo spieval. Mal výhodu, Tina ho obdarovala pár bozkami. Petr Koller zaspieval tri slová, strašné, pokus o Pink Floyd, ale text v troch slovách zlý a ani to nebol spev. Nasledovala hromada ľudí, čo sa v texte pomýlilo, alebo nahradilo výpadok univerzálnym “nananana”. Sympatický je Matej Piňák s Michaelom Jacksonom zabodoval, ani si nevypočul verdikt, lebo postupový lístok dostal za spevu do gitary od Paľa. Igor si priniesol gitaru ale spieval bez nej. Kompletný popis toho, čo priniesol tretí Superstar večer nájdete spolu s videami a článkami na partnerských stránkach v novinkách na http://ceskoslovenskohladasuperstar.eu. Tie mimochodom zo všetkých fanstránok asi ako jediné v celom Česku aj Slovensku pripravujú vlastné články a názory, čo je naozaj výnimočné a držíme autorke a autorovi palce v ich koníčku.

Na castingu sa objavili aj staronové tváre. David Rosbek bol minule na castingu s plyšovým psom, tentoraz s magneťákom, aby predviedol svoju trápnu šou á la Scooter fan. Ďalšou staronovou tvárou je Petr Ševčík, ktorý to pre priveľkú trému a mrzutosť vzdal minulý rok už v divadle. Tentoraz opäť zabodoval so skladbou od skupiny Queen a nemohol inak než ako postúpiť. Tréma opadla, čo bolo vidieť, pretože Petr medzitým spieva aj vo vokálnom súbore a tak už mu tréma priveľa nehovorí.

Zaujímavá bola aj hokejistka Nikoleta, ktorá napriek českému priezvisku je Slovenskou, z Banskej Bystrice a mimochodom tiež hokejistkou v útoku. O všetkých novinkách ako aj zaujímavých ľuďoch si môžete prečítať na už spomenutých fanúšikovských stránkach http://ceskoslovenskohladasuperstar.eu

Comments are closed.