Prihláste sa na casting do Súdnej siene, Nové bývanie, alebo Riskni milión

3
3905

Odkedy sa u nás objavil článok o priebehu castingu do Súdnej siene, vaše požiadavky, aby sme vás my vzali na casting, alebo emaily s vašimi osobnými údajmi sú na dennom poriadku. Mnohým odpisujeme, že nie sme televízia a odkazujeme vás práve na ňu. Údaje si samozrejme nepochenávame a ani ich nepotrebujeme. Pred nedávnom však konečne televízia vyriešila dezorientovanosť ľudí, záujemcov o úlohy v šou, v reláciách, v pripravovaných seriáloch a vytvorila stránky kasting.joj.sk, ktoré to konečne riešia stručne a jednoducho. A keď už sa chcete hlásiť, tak aby vyseparovali vtipálkov a sporivých, službu rovno spoplatnili sumou 2,90€, označenou ako manipulačný poplatok.

Súdna sieň
Ak teda túžite po prihlásení do Súdnej siene, skúste to na spomínanom webe. Pripravte sa na formulár, ktorý má presne kategorizovať všetkých záujemcov podľa farby vlasov, očí, výšky, pohlavia, hovorených jazykov a podobne. Pre prípad, že budú hľadať konkrétne vás podľa popisu, sa môžete posunúť ďalej. – URL link.

Riskni milión
Zasúťažiť o peniaze môžete aj tak, že sa prihlásite do šou Riskni milión. Niekoľko osobných a kontaktných údajov doplníte o pár údajov o koníčkoch, schopnostiach. Síce netuším, na čo toto potrebujú, no je to ako povinný údaj. Samozrejme aj tu sa platí 2,90 EURa. URL link.

Nové bývanie
Z formulárov najviac zaujal práve tento. Okrem osobných a kontaktných údajov vypĺňate okienko „počet členov v domácnosti“ (k tomu prislúcha vekový údaj, ale je možné vybrať len jeden, čo nedáva vôbec zmysel, komu to má presne patriť.), informácie o aktuálnom bývaní, pridanie fotografií nie je povinné. Pripojíte aj niekoľko informácií o predstavách vášho nového bývania a samozrejme zaplatíte 2,90 EURa. To aj keby si vás nevybrali vôbec. URL link.

Nový seriál
Akoby seriálov už nebolo príliš a vytvorených tak neskutočne dramatickým a predvídateľným spôsobom, chystá sa ďalší. Potrebujú na to mužov aj ženy vo veku nad 20 rokov. Televízia vie, že zapojiť verejnosť je výborný krok, ako seriál dostať medzi ľudí. URL link.

FAQ
Frequented Asks and Questions, čiže časté otázky a odpovede sa netýkajú ničoho, s čím by asi počítačovo negramotný záujemca o casting potreboval pomôcť. Kým daňový doklad za poslanú SMS bude riešiť málokto a problémy s odoslaním SMS sa týkajú len pár prípadov, FAQ nerieši ďalšie možné témy pomoci pri vypĺňaní prihlášok.

Comments are closed.