Pár vecí, ktoré „zaujali“ na ukážke reality šou Šéfka

10
3327

Boli tu VyVolení, BigBrother, Mojsejovci, Superstar, X factor, nejaké Talentové šou a zrazu niečo nové, podľa formátu slávneho Donalda Trumpa. Áno, Donald, to je trieda. Nemá núdzu o peniaze a prijať nejakého zaujímavého zamestnanca na excelentný post z ľudu a zároveň si spraviť obrovskú reklamu, to bola myšlienka skvelá. Jemu nijak nekritizovateľná. Má na to. Ale že sa nájde na Slovensku niekto podobný, čo sa chce Donaldovi v tomto podobať a nebude to nikto z J&T ani Penty ale z Pereša, to asi čakal málokto.

Náš krátky článok o novej pripravovanej šou Šéfka na tomto odkaze ste si niektorí radi prečítali aj opakovane. To nás teší. Mne osobne sa zdá ukážka nechutná, ale svoj názor nebudem viac rozvíjať, rozviniem ale predsa len malý súhrn nedostatkov, hlúpostí a nedokonalostí, na ktoré sme s priateľkou narazili pri sledovaní.

Čo tu pokryvkáva?
1. Nora nezastavuje pri svojej firme, ale pri hoteli. Prezrádza ju hotelový vozíček na batožinu pri vystupovaní.
2. Je Košičanka a prichádza na aute BA, ale to je jedno. (BA RIVER – odhalený River Park a hotel Kempinski)
3. V 13. sekunde videa jej auto ešte stojí mimo dverí a Nora si to musí odšliapať pešo, ale o pár sekúnd neskôr už má auto presne za dverami.
4. V 24. sekunde videa sú vidieť hodinky, očividne veľmi malé hodinky na hrubšej ruke. Prečo tu je ten záber?
5. V 40. sekunde sedí za stolom a píše na papier od asistentky. Nedala jej zrejme nič na podpis, lebo píše hore. Buď píše nejaké priznanie, list na rozlúčku, alebo vypĺňa formulár no očividne funguje po starom. Nemá ani počítač, ani notebook nikde bokom.
6. O spomínanej firme sme nikdy nikde nepočuli.
7. V hoteli ju čaká asistentka s papiermi, ktoré treba vybaviť. Pripomínam „v hoteli“!
8. V hoteli má akože svoju kanceláriu. Pripomínam „v hoteli“!
9. Bude vari sama zarábať, aby mala na výplatu vybratého manažéra? Tvári sa že áno…
10. Vodič má zapnuté hmlovky a nie je hmla. Skvelé. Priestupok dokonca na videu…
(11.) Dôveryhodnosť šou je nulová, pocit stratena je zapríčinený zrejme minulými výstupmi hlavnej protagonistky.

V slovenskej verzii:

A nakoniec pohľadajte si české komentáre na českú verziu videa. Krútia hlavou pri hľadaní odpovedí na otázku „kto je Nora Mojsejová“ práve na youtube. Nájdu naozaj prekrásne kúsky.

Comments are closed.