Máte vlastné námety a návrhy pre nakrúcanie ďalšej Súdnej siene?

2
2299

Televízia JOJ vyhlásila pred posledným vysielaním Súdnej siene, že radi prijmú aj námety a tipy na prípady od ľudí, od vás. Získať sa tak dá slušná odmena 500 € za prijatý a sfilmovaný príbeh. Konečne spravila televízia dobrý krok k tomu, aby sa dostala k ešte zaujímavejším a zamotanejším prípadom. Oslovila verejnosť. Slovenské súdnictvo je neustále v akcii, mnoho ľudí v našom okolí už má osobné skúsenosti so súdom a stále je mnoho takých, ktorí zažili neuveriteľne absurdné príhody, či súdne prieťahy, dokazovania a pod. Televízia momentálne ponúka honorár, ako aj šancu si zahrať hlavnú úlohu v sfilmovanom súdnom spore. Nepochybne po tom siahnu mnohí. Námety sa dajú posielať priamo do televízie JOJ alebo na emailovú adresu sudnasien @joj.sk. No najlepšia záruka je dohodnúť sa telefonicky, ak už je váš zámer naozaj istý.

Nebude to také ľahké…
… určite to nebude jednoduchá záležitosť. Nie všetko je sfilmovateľné a nie všetko môže do televízie. Sú prípady, ktoré by skrátením neboli tak zaujímavé a iné by potrebovali zásadné úpravy. Ťažko povedať, či by odosielateľ konkrétneho návrhu bol vždy ochotný prijať zmeny režiséra, štábu. Ľudia sú rôzni. Sfilmovanie ich konkrétneho súdneho procesu by mohli brať ako odvetu niekomu, kde by sa ho snažil človek vykresliť ako zločinca. Neverím, že by sa nikto nepokúsil takúto šancu využiť na nejaký druh satisfakcie. Dvere sa však otvárajú aj všetkým, čo majú talent na písanie a poznajú zaujímavý prípad vo svojom okolí.

Súdna sieň u nás v článkoch
Súdna sieň a jej nakrúcanie sú u nás v jednom článku bližšie predstavené. Mnoho ľudí si nám pletie s televíziou (naozaj nerozumieme prečo) a žiadajú priamo nás o obsadenie do jednotlivých úloh. Prepáčte, ale my naozaj nie sme televízia. Aj v tomto prípade prosíme, aby nám ľudia neposielali námety ani svoje údaje nikam, ani do redakcie a ani do komentára. Všetko prosím smerujte na správne miesto, respektíve pozorne čítajte obsah článkov. Ďakujeme.
A nezabudnite: Už zajtra sa koná ďalší z kastingov do Súdnej siene. Stačí rovno prísť na adresu televízie na Kolibu v Bratislave presne 25. a 26. februára od 09:00 do 18:00 hodiny.

Comments are closed.