Hlas Československa boduje a Dara, Rytmus a Tina nebudú na Slávikovi

1
1490

Televízna šou Hlas Česko Slovenska boduje. Prilákala podľa tlačovej správy Markízy v prvom diely 930 tisíc divákov a druhý diel nijak extrémne nezaostával. Celkom dva nedeľné večery patrili na Markíze Hlasu. Populárna šou holandského formátu Voice of… má očividne aj u nás popularitu. Šou, v ktorej ide o hlas a nie až tak o vzhľad (aspoň to garantuje myšlienka šou) už poodhalila niekoľko súťažiacich. Vzhľadom na nakrúcanie tejto šou a zároveň vysielanie odovzdávania cien Slávik na TV JOJ v rovnaký deň, nebudú Dara, Rytmus a Tina na Slávikovi. Nemá ísť teda o bojkot, čo si pôvodne niektoré bulvárne plátky mysleli. Porotu šou totiž tvoria Rytmus, Dara, Josef Kolář z kapely Kabát a Michal David, kráľ diskoték. Moderátormi sú opäť ako v Superstar Leoš Mareš a Tina.

Medzi súťažiacimi
Medzi súťažiacimi, ktorí ďalej postúpili, sa nachádzajú viacerí amatéri, ale aj skúsení speváci. Napríklad mladá Trnaváčka Simona Hégerová, ktorá sa so sestrou Barborou už objavila v speváckej minitalent šou na STV, alebo dcéra Petry Černockej, predstaviteľky známej čarodejnice Saxany, Bára Vaculíková. Ukázala sa a vďaka skladbe Vyznanie od Mariky Gombitovej postúpila aj Lucia Molnárová, mladá herečka hrajúca aj v Ordinácií v ružovej záhrade. Úspech však zažili aj muži, skôr však menej známe mená, hudobníci z klubov, alebo hudobníci len čisto pre seba a kameru pre youtube.

Neoficiálne fanstránky

Rovnaké baby, ktoré majú na svedomí fanstránky na krkolomnej adrese Ceskoslovenskohladasuperstar.eu si zaumienili stránky o Hlase, ktoré nájdete na adrese www.hlas.info. Dali si záležať a tak pripravili ku každému jednému súťažiacemu, ktorý sa už nejak preslávil, aj videá a niekoľko informácií. Nájdete tam viacero noviniek a videí zo šou. Fanstránky sú neoficiálne, a baby rady uvítajú vašu návštevu a názory na jednotlivé videá a články. Ďalšie fanstránky začali vznikať až tento týždeň.

Comments are closed.