ČS má talent 2: tej prsatej ženskej už bolo dosť

0
1444

Vyše týždňa nás až nechutne TV JOJ kŕmila až nechutnou upútavkou na prsatú ženskú, ktorej prsia mali o dosť viac kíl, než slovenský (respektíve český) priemer. V podstate sme sa od poslednej šou nedozvedeli o tejto dnešnej nič nové, jedine, že v nej bude žena v červených šatách a s nadpriemerne veľkým poprsím. V priebehu dňa niekoľko krát až prehnane stále dookola aj počas bieleho dňa. Dieťa, dôchodca, študenti a ktokoľvek ďalší, tí všetci sa mohli pozerať na veľké prsia s ktorými pani dlávi plechovky a obchytáva ich Martin Dejdar.

Kópia niečoho, čo už existuje
Nemusím byť divákom zbehlým v oblasti porna a podobných filmov, aby som sa dostal k podobným šou známych zo západu. Presne rovnaké triky používali aj iné ženy s podobnými prednosťami. V podstate to ani nemožno nazvať prednosťou, keďže má žena nepochybne problém s chrbticou, spánkom, životom, pohybom, umývaním a všetkým čo je spojené s bežným životom a prežívaním… ale nazvať to talentom?

Som muž, dokážem sa na to pozerať s mužským pohľadom, no zámer článku je upozorniť, že dnes večer bude v talentovej šou jedine táto žena a práve aj celý večer bude práve nej venovaný. Nič iné totiž zrejme v šou nebude. Už dnes večer sa dozvieme, či táto absurdnosť má na postup. Čo ukáže nabudúce? Dlávenie miesto troch plechoviek rovno desať?