Seat sa pochválila pretekárskou Ibizou SC Trophy a Leonom Cup Racer

0
1622

Na stretnutí celej skupiny VW Group vo Wörthersee sa predviedlo niekoľko kúskov. Svoje ukázala aj súčasť tejto skupiny, automobilka SEAT. Okrem iných modelov ukázali aj dva špeciálne upravené športové modely a to Ibiza SC Trophy, Ibiza SC Cupra a potom Leon Cup Racer a Cup Races s TDI.

Ibiza SC Trophy
Ibiza ako trojdverák je karbónová odľahčená, zvýrazňuje ju vpredu výrazne oranžová lišta s rovnakým odtieňom na diskoch, spojleri a spätných zrkadlách. Luxusná sivá s aerodynamickým tvarovaním je lákavá. Tento model má licenciu na to, aby sa vozidlo objavilo na svetových pretekárskych tratiach a isté má účinkovanie na súťažiach v Španielsku a Taliansku.

Seat Ibiza SC Trophy

Zopár údajov: 1.4 litrový turbomotor, 200 koní / 147 kW a 7 rýchlostná DSG ovládateľná z volantu. Cena modelu bez dane začína na sume 31 500 €. Podobným modelom je aj Ibiza SC Cupra, ktorá má 180 koní / 132 kW a 17 palcové kolesá.

Seat Ibiza SC Trophy

Leon Cup Racer
Seat Leon v špeciálnej športovej verzii má dva modely. Model s prevodovkou DSG má už teraz cenu približne 70 000 € bez daní. Prvý Leon FR 1.8 TSI je s výkonom 132 kW (180 koní) v uhlíkovej sivej s oranžovými prvkami a 19 palcovými kolesami vyzerá naozaj dobre. Prvkami žiarivej oranžovej je zdobenie aj niektorých prvkov v interiéri, ktorý je aj napriek 5 dverovému modelu, z ktorého netradične model vychádza, prázdny a upravený pre potreby tohto vozidla.Verzia Leon SC disponuje naftovým TDI s výkonom 184 koní / 135 kW a s taktiež 19 palcovými kolesami. Má tiež odlišnú úpravu, na karosérii využíva Nevada odtieň bielej. Interiér využíva čiernu a sivú.

Seat Leon Cup Racer
Leon Cup Racer