Zahrajte si online hry celkom zadarmo a kedykoľvek

7
2409

V Čechách majú príslovie „Kdo si hraje, nezlobí!“. Možno si aj vy budete chcieť niečo malé krátke zahrať, ale nebudete vedieť kde. Novým projektom, ktorý vznikol blízko nášho blogmagazínu je stránka plná online hier. Nejde pritom o klasické servery s hrami, pretože v tomto prípade redaktori naozaj hry aj hrajú a prechádzajú. Preto tam nájdete hry výhradne také, ktoré naozaj fungujú, je ich možné ovládať a vôbec má ich hranie nejaký zmysel. Podarilo sa spustiť stránky so zvláštnou, ale predsa zaujímavou doménou www.HRA.me

HRÁME sa
Na stránkach online hier, ktoré si mimochodom môžete zahrať bez nejakých obmedzení, registrácie, či cez komplikované hľadanie, si môžete vyhľadať hry len pre myš, prípadne hry pre viac hráčov, či hry podľa žánru. Najviac je zatiaľ hier logických, ktoré potrápia hlavičky hráčov, ale neraz aj ruky. Sú tu veľmi obľúbené a úspešné adventúry, no nechýbajú aj niektoré športové a akčné. Keďže je server len v začiatkoch, čoskoro pribudnú aj ďalšie hry. Hneď teraz si môžeme ukázať dve zábavné hry, ktoré slušne potrápia premýšľanie v prvom prípade a pamäť v druhom prípade.

UFO Únos zvieratiek z farmy
Úloha mimozemšťana je presunúť zvieratká na únosové plošiny, avšak môže ich len pred sebou tlačiť a to je halvná podmienka. Posúvať zvieratká za podmienky, že sa nedajú ťahať, vytlačiť z roku, ale jedine tlačiť rovno pred sebou. Niekomu to zaberie hodiny, iným minúty. Pochváľte sa potom výsledkom v komentároch.  
zahrajte si na www.HRA.me

Kvetinové pexeso
Toto zábavné kvetinové pexeso sprevádza aj šialená lasica. Každým levelom sa pridáva aj počet kvetín.
zahrajte si na www.HRA.me

Podmienkou prehratia hier na stránkach je len nainštalovaná podpora Adobe Flash, ktorá je štandardným doplnkom súčasných aktualizovaných internetových prehliadačov.

Comments are closed.