Počítačová hra Zaklínač 2: Vrahovia Kráľov čoskoro aj na XBOX 360

0
1605

Konzola XBOX 360 po posledných Vianociach pribudla v zbierke možností zábavy viacerých domácností. Medzi hry, ktoré si istotne oplatí vyskúšať zahrať na XBOX 360 bude onedlho aj úspešná hra s postavou Zaklínača, ktorú pozná každý milovník fantasy literatúry od poľského spisovateľa Andrzeja Szapkowskeho. O to viac bude zážiťok, keď sa hra bude dať kompletne hrať v českej verzii, nám vždy bližšej ako v anglickej. Viac povedia informácie od vydavateľa CDprojekt, respektíve od distribútora do SR.

Druhý diel úspešnej ságy o zaklínačovi Geraltovi z Rivie pre platformu PC uzrel svetlo sveta v máji minulého roka. Tento rok patrí konzolovým hráčom a konkrétne fanúšikovia platformy Xbox 360 ® sa budú môcť čo nevidieť tiež ponoriť do epického príbehu hry Zaklínač 2: Vrahovia kráľov a nahliadnuť do najživšieho a najrealistickejšieho sveta, ktorý bol kedy pre RPG stvorený. Navyše po rokovaní s vývojárskym štúdiom CD Projekt RED, ktoré má na starosti tvorbu hier o zaklínačovi, sa spoločnosti Comgad podarilo dohovoriť implementáciu slovenských textov do hry a umožniť tak českým a slovenským hráčom ešte väčší zážitok z hry. „Zabezpečenie českej lokalizácie u konzolových hier je pomerne náročný proces, preto sme nesmierne radi, že nám vývojári vyšli v ústrety a umožnili vydaní i českej verzie hry,“ povedal Milan Czarnowski, riaditeľ spoločnosti Comgad. Konkrétny dátum vydania hry pre platformu Xbox 360 ® bude oznámené budúci týždeň.
Hra Zaklínač 2: Vrahovia kráľov predstavuje strhujúci a premyslený príbeh, ktorý definuje nové štandardy pre rozprávanie hier s nelineárnym dejom. Hra okrem epického príbehu ponúka aj originálne brutálny bojový systém, ktorý spája taktické prvky s dynamickou akciou v jedinečný celok. Nový, moderný herný engine, umožňujúci ako nádherné vizuálne spracovanie, tak sofistikované herné mechanizmy. Dych berúce príbeh, dynamický bojový systém, nádherná grafika aj všetko to ostatné, čo robilo z pôvodného Zaklínača tak skvelú hru, je teraz ešte umocnené modernejší a prepracovanejšie technológií.

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov pre platformu Xbox 360 ® bude k dispozícii v profesionálnej českej verzii za odporúčanú cenu 1199, – Sk / 48,99 €. Kúpiť si môžete PC prémiovú verziu, jej platinovú verziu, alebo o 5 € lacnejšie predobjednať spomínanú XBOX verziu.