Počítačová hra Alica Madness Returns je aj v slovenskej verzii zadarmo

0
2059

Pokiaľ patríte medzi majiteľov počítačovej hry Alice Madness Return, ktorá osobitým štýlom rozpráva možné pokračovanie príbehu Alice z Krajiny zázrakov, možno vás poteší, že do prekladu si môžete stiahnuť zadarmo aj slovenský preklad, ktorý prekladá rozhranie hry, aj niektoré časti s otitulkovanými videami.

Tento malý programík teda skôr pomôže tým, čo si chcú poslovenčiť obľúbenú hru, alebo hrať a nebyť odkázaný na slovník.

Alice Madness Returns preklad

V hre samotnej príliš textu nie je. Samozrejme, ak ju provonávame s takými hrami ako Gothic 3, alebo Star Wars Knight of the Old Republic, či Mass Effect séria. Ale zas nie je ho málo a jeho preklad môže potešiť najmä tých, čo majú radi slovenčinu a keď je hra samotná k hráčovi aj jazykovo bližšia. Po inštalácií prekladu sa zmení len väčšina textov do slovenčiny. Preklad je pritom možné kedykoľvek odinštalovať. Stiahnuť si ho môžete priamo tu: DOWNLOAD

O hre Alice Madness Returns
Počítačová hra Alice Madness Returns začína spomienkami násťročnej Alice, ktorá sa snaží spomenúť si na svoju minulosť. Má problém si spomenúť najmä na okolnosti požiaru v jej dome, počas ktorého zahynula celá jej rodina, len ona sama sa zachránila. Ocitla sa v sirotinci a neskôr v domove u doktora Bumbyho, ktorý sa snaží obnoviť jej spomienky. Alica jedného dňa opäť objaví cestu do Krajiny zázrakov a stretne sa s postavami krajiny, ktoré sú jej už známe. Objaví tiež, že krajina sa závratne zmenila, viacero vecí nefunguje ako má a na viacerých miestach jej hrozí nebezpečenstvo. Toľko niečo z príbehu. Zo samotnej hrateľnosti možno vyzdvihnúť, že hra ponúka, akciu, zábavu, aj príbeh, ktorého ste súčasťou. V hre sa Alica stretáva s veľkým počtom absurdností, ktoré vychádzajú už z prvého konceptu príbehu Krajiny zázrakov, ktorá je sama o sebe dosť absurdná. Kartoví vojaci, prasačie lietajúce rypáky, či skladací klobúčnik. Alica stretne aj rôznu háveď a šialené bytosti ako kravokorytnačiaka, cheshirského kocúra, a nechutne veľkú tlstú sesternicu srdcovej kráľovnej. Postáv by sme našli viac, zvláštnych miest ešte viac. Pestrá paleta nepriateľov sa pohybuje od okrádlených skrutiek a železom pospájané blato až po veľké obludy a rôzne rozprávkové šialené bytosti.

Alice Madness Returns preklad

Zábavné však sú aj zbrane, ktoré môže Alica v hre použiť. Mlynček na korenie, hračkárskeho koníka, nôž, alebo dáždnik či ďalšie. Každá zo zbraní má zaujímavý útok. A takmer všade sa dá správnym rozmýšľaním rýchlo dopracovať k postupu. Pokiaľ hráč chce pochopiť šialený svet Krajiny zázrakov, nemôže hru hodnotiť zle.

Alice Madness Returns preklad

Hru si môžete kúpiť aj v tomto obchode: http://www.gameexpres.sk Avšak čoskoro by sa mala zlacňovať, tak skúste ešte počkať.