Figúrky superhrdinov z dieľne Marvel pre Disney Infinity sú známe

0
3288

Disney Infinity Marvel SuperheroesNa konci mája vývojári hry Disney Infinity odhalili zámer pokračovať v novej verzii v zaujímavom spojení so superhrdinami z dielne Marvel. Prekvapili a potešili tým nadšencov hry, pretože takéto rozšírenie mnohí uvítali. Na májovej konferencii v Los Angeles aj odhalili figúrky, ktoré môžete postaviť k svojej konzole a načítajú sa aj do hry. Ich fyzický výber pomocou vašich rúk tak ovplyvňuje dej na obrazovke a v hre samotnej. Úspešná hra, ktorá si fanúšikovskú základňu vybudovala v prvom rade s pomocou dôverne známych postavičiek zo slávnych animovaných príbehov, sa za krátko dočká nového rozšírenia, ktoré sľubuje kompatibilitu so staršími, ale tiež sľubuje veľmi bohatý svet, lepšie vlastnosti, grafiku a detaily. Figúrky, ktoré sú už teraz isté sp Kapitán Amerika, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkie a Iron Man.

Figúrky superhrdinov z Marvelu
Podobne vyhotovené, ako pôvodné Disney postavičky, majú byť aj nové figúrky Marvel superhrdinov. Zaujímavosťou je, že figúrky superhrdinov z komixov sú vo svete veľmi cenný a žiadaný artikel. V prípade Disney Infinity ide o kvalitné spracovanie, ktoré sa inšpiruje pri niektorých postavičkách viac komixovou podobou postavy, ale napríklad pri postavičke Black Widow (vo filme The Avengers ju hrala Scarlett Johanson), je tu viac viditeľnejšia podoba s filmovou verziou a nie komixovou. V štartovnom balíčku, ktorý sa onedlho objaví v predaji, sa objaví trojica superhrdinov, konkrétne Thor, Iron Man a Black Widow. Spolu s herným svetom (play set) je v balení aj pár herných mincí, ktoré prinášajú nové objekty. Mince môžu byť náhodné, nemusia byť rovnaké v každom balení, predpokladáme.

Disney Infinity Marvel Super Heroes play 2.0
Disney Infinity Marvel Super Heroes play 2.0

Možné plány do budúcna
Keďže sme boli súčasťou tejto konferencie, vieme, aké prosby zazneli z úst iných magazínov, novinárov aj fanúšikov. Po The Avengers a Star Wars si najviac želali Levieho kráľa, Snehulienku, Indiana Jonesa a dokonca Lilo a Stitch. Ten posledný pár sme však už v nejakom materiáli stretli a preto existuje predpoklad, že sa dočkáme aj tých. Ostatne Spiderman bude jednou z ďalších postavičiek, keďže sa na konferencii mihol v ukážke a dočkáme sa určite aj STAR WARS.